App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ni som har en enorm studsmatta i er trädgård...

Vilket typ av säkerhetsnät har ni till er studsmatta? Det som går utanför (längs med ytterkanten) eller det nät som går innanför (längs med insidan av kantskyddet?). Vi tänkte köpa en studsmatta men insåg att det fanns två typer av säkerhetsnät... och då blev man ju helt förvirrad :-) Beslutsångest :P

2012-07-05
emcb
emcb

vi har inget nät, tänkte barnen får lära sig den hårda vägen..Skojar bara! klart vi har nät.. men chockerande många trädgårdar har mattor utan nät.. jaja..
nu till frågan.. vi har det som går innanför den.där kanten som e blå på våran matta.. känns vettigast.. annars blir det ju lättare för barnen att trampa en fot genom fjädrarna.. det hår ju nu med men nätet hindrar ju endel och på två år har *peppar peppar* inga olyckor hänt.. å vi e jättejätte noga med att man stänger nätet innan man får hoppa för glömmer man det kan jag sätta en peng på att det är just genom det lilla hålet barnet flyger ut!

2012-07-06
osisen
osisen

Ett sånt som går innanför. Jag hade inte koll på att det fanns olika varianter. Men spontant känns det ju bra att nätet sitter innanför och inte i nivå med stolparna. Visserligen trär man ju på skumgummivaddering över dem, men de är ju ändå hårda!

2012-07-05
Isabelle _
Isabelle _

Vårt är fäst på utsidan i stolpar som går runt mattan. Vet inte vilket som är bäst.

2012-07-05
Toffsan
Toffsan

.

2012-07-05
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...