App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Kapraltunnelsyndrom

Det har jag nu. Och det är de värsta som finns tycker jag Har inte sovit på 2 veckor nu. När man väl har somnat så kommer smärtorna. Och på dagen också. Köpte en handledsskydd hjälpte lite, men får ont som bara den i fingrarna.   ORKAR INTE MER, =( JAG VILL SOOOOOOOOOVAAAAAA

2012-07-04
LailaHou
LailaHou
Barn på 3 år och 4 månader

Men har du pratat med mvc?

Det kommer ju inte bli bättre av att inte göra nåt, jag rekommenderar att du annars kontaktar en arbetsterapeut som hjälper dig att prova ut ordentliga handskar och skenor om du har så ont.

Om skenorna inte sitter "perfekt" i princip så kan du förvärra symptomen och då gör detondare. Låt ett proffs hjälpa dig istället, det kostar inte många kronor, och här hos ossfick man handskarna och handledsskydden helt gratis..

2012-07-05
Betty86
Betty86

Jo. Min handled skydd har en skena. Men nu e det fingrarna som besvärar mig mest.

Ingen sömn alls. Jag bara gråter av smärtan. Nu e det båda händerna inte den ena

2012-07-05
LailaHou
LailaHou
Barn på 3 år och 4 månader

Jag hade också det de sista tre månaderna av min graviditet, ett tag var det prat om operation men eftersom det var som värst i slutet av graviditeten så ville dom inte operera.

Jag fick istället handleds"skydd" och tryckavlastnde handskar. Det hjälpte till viss del. Samt att jag blev sjukskriven de sista två veckorna jag skulle jobba eftersom att jag satt vid dator på jobbet och att arbeta med händerna förvärrade det.

Jag fick r´tips av en arbetsterapeut vilka rörelser jag skulle träna på med händerna, samt tyckte hon att jag skulle spola händerna i kallt vatten då och då för att motverka svullnad. Eller lägga på nåt kallt på handlederna.

Men prata med ditt mvc, dom ska veta vem du ska kontakta!

2012-07-05
Betty86
Betty86

Prata med din bm hon måste hjälpa dig. Det gjorde jag med min och hon hänvisade mig vidare och då fick jag utskrivet. Det var en skena i mina så att man har handleden i rätt position.

2012-07-04
Brunet_tj
Brunet_tj

Om jag ska vara ärlig fick jag inte den utskrivet. Men jag köpte min.

sover inte. Har handen på en kudde

2012-07-04
LailaHou
LailaHou
Barn på 3 år och 4 månader

Lider med dig. Jag hade det också. Fick utskrivet också "handledsskydd" till båda händerna. Hjälpte lite sen fick jag ligga på rygg får och få upp händerna. Sista månaderna var inte roligt alls för den sommaren var varm

2012-07-04
Brunet_tj
Brunet_tj

Ingen?!!!!!!!!!

2012-07-04
LailaHou
LailaHou
Barn på 3 år och 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...