App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vägrar vatten

Någon annan än vi som haft svårt att få barnet att dricka rent vatten? Vi har kämpat med vår son länge, han drack bara vatten som var utspädd med lite saft, samt att han vägrade dricka kalla drycker eller för kallt kran vatten. Vårat tips är därför att låta barnet dricka ur sugrör, det gör det hela roligare och nu vid 15 mån ålder dricker han äntligen outspädd, kallt vatten genom sugrör :)

2012-07-04
Losttears
Losttears
Barn på 2 år och 1 månader

Trevligt att se så många svar och tankar :) Med saft menade jag ju förståss semper barnsaft från 4 mån, skulle aldrig falla mig in att ge honom vanlig saft, pga. allt socker . Tyvärr så ville vi ju testa med barn saften i början och sen så var vi ju fast i den spiralen.

2012-07-23
Losttears
Losttears
Barn på 2 år och 1 månader

förstår att man prövar lite äkligt utspääd saft. Har själv haft två barn som vägrat dricka vatten. hur man än serverade det. Då blir man lite panikslagen för någon dryck måste i! specielt när det är så varmt! Nu när de dricker vatten är saften borta. Dock får den största saft ibland vid maten eller när vi är ute på fika. men mest har i vatten. Bara man borstar tänderna tycker jag inte det är hemskaste saken i världen. Visst är det bra att spara på tänderna.

2012-07-05
tezzlann
tezzlann
Barn på 1 år och 6 månader

Vår dotter drack knappt något vatten innan hon blev runt 9-10 månader, men det berodde på att hon varken tog nappflaska, pipmugg, glas eller nånting. Men jag ammade henne då, så hon fick i sig vätska. Däremot har tanken inte ens slagit mig att ge henne något annat än vatten.

2012-07-05
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...