App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Kramp i magen?

Inatt vaknade jag av att jag fick värsta krampen i magen, vet inte alls vad det var. Kändes som när man får kramp i vaderna, hela magen var spänd och det gjorde skit ont. Tog en stund innan det la sig och nu på morgonen kan jag känna av spänningen från natten. Vad var det jag fick?! Imorgon ska jag till barnmorskan och då ska jag fråga henne om detta, otäckt var det.

2012-07-04
Tessan29
Tessan29

Va? Om jag hade starka värkar?.. Vet inte, gjorde nog inte så ont, var mest otäckt. Nej jag fick inget av barnmorskan. Blev rekommenderad att "ringa någon" som hon så fint sa om sammandragningarna kommer ofta, men då menade hon på att det kan vara en urinvägsinfektion. Men jag hoppas inte jag får något mer nu.. :-)

2012-07-06
Tessan29
Tessan29

Det var sammandragningar sa min barnmorska. Skönt att veta :-) och jag hade bra värden och bebis lät fint :-) så glad när jag gick ifrån mödravårdscentralen :)

2012-07-05
Tessan29
Tessan29

Ok, ja troligen var de det. Fick samma svar av mina kollegor idag när jag berättade för dem om krampen. Nu mår jag bra i alla fall så det var kortvarigt :-) hoppas inte det kommer i natt igen bara :-).

Tack för era svar :-) skönt att det finns erfarna kvinnor som kan hjälpa mig :-)

2012-07-04
Tessan29
Tessan29

Jag hade så i ett dygn för några veckor sedan. Ringde förlossningen tillslut på natten när det hållt på flera timmar men dom visste inte vad det var utan fick vänta tills dagen efter och åka till bm som kollade lite och hittade inget. Men det blev bättre och efter två dygn var det borta. Dom sa det kunde vara sammandragningar eller något sånt fick aldrig något svar. Men har inte haft det sens dess.

2012-07-04
ylva87
ylva87

Ja det låter som en typisk sammandragning. Jag har inte haft någon själv ännu men vad jag har läst så ska det kännas precis så som du beskriver fast kanske inte så himla ont. Men prata med BM.

2012-07-04
Mullvad112
Mullvad112
Bebis på 11 månader

Kan vara sammandragningar, livmodern som övar sig inför förlossningen.

2012-07-04
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...