App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Trosor till småflickor

Har nu påbörjat blöjavvänjningen här hemma och pratade med dagmamman innan jag köpte trosor. Bara för att kolla om hon var av samma åsikt som mig. Hon rekommenderade boxertrosor, då man under sommarhalvåret kanske bara har kjol över, eller som i vårt fall, använder trosor lite som shorts istället för att kissa ner en massa byxor varje dag. Boxertrosor förhindrar att det kommer in sand där det inte ska vara sand bland annat. Så mitt tips är att köpa boxertrosor/kalsonger till de små, första åren de använder det.

2012-07-02
Yrwen
Yrwen

jag lovar det gör skillnad :-) har testat.. för.många gånger.. :-\ inget bra resultat med boxer.. :-P

2012-07-02
osisen
osisen

Som sagt, det är bara det tips jag fick av dagmamman, men samtidigt så har jag en tjej som inte är intresserad av att klä på sig, så många klädmissar klarar vi ju oss undan.

Sedan har vi inte råkat ut för att hon bajsat utan blöjan än, så det kan jag inte uttala mig om. Men här är det mer flytande än fast så jag tror inte att trossorten spelar nån större roll för var bajset hamnar :/

2012-07-02
Yrwen
Yrwen

memoarer =men ;-)

2012-07-02
osisen
osisen

oh det e kanon så länge de inte bajsar ner sej!
vi hade ju en grabb som vägrade bajsa på toa så han fick inte boxer förrän han började bajsa på toan.. blev lite av en morot åxå då han ville ha boxer :-)
memoarer bajs i boxer innebär bajs över hela barnet.. bajs i yfront innebär att det samlas som en boll där bak som i blöjan

2012-07-02
osisen
osisen

Nja, jag håller inte med. Min erfarenhet av boxertrosor på små flickor är att de lätt dras upp för långt mellan skinkorna (av barnet självt) och att det blir obekvämt. Lite stringvarning nästan. Det är ju väldigt lite tyg mitt i grenen... Att de går upp långt i midjan är dock bra.

2012-07-02
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...