App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

vita mjölkiga slemmiga flytningar????Hjälp vad händer

Har nu i en vecka haft rikliga vita flytningar mjölkiga typ slemmiga,o dessa luktar konstigt hmh...vad händer någon som kan eller har liknande symptom?beräknad 21a juli bebisen sparkar o sparkar,magen har växt normalt alla undersökningar blodtryck blodvärden urin allt e normalt. jag har  jätteont i ryggen och magen,små ilande och det trycker till nertill som f*n kan knappt gå...   HJälp någon som kännr samma

2012-07-02
emi85
emi85

Tack så mycket för goa svar:) ska kolla upp det har tid hos bm 13e...:) hehe fredags den 13e också hahaha hoppas man inte föder då shettt...:)

2012-07-04
emi85
emi85

jag hade rikliga flytningar vita och ganska tjocka slemiga under hela min graviditet, kan vara slemproppen men min slempropp var brunblodig och jag blödde lite efter den lossna och jag fick värkar ganska direkt

ring din bm eller förlossningen och fråga

Lycka till!

2012-07-02
majbarn5
majbarn5
Bebis på 4 månader

Ååå tack snälla underbara ni:) nu känns det bättre,ja hoppas verkligen den vill komma innan :) :) det skulle vara en dröm,nu e ja trött på att bära denna stora gigantiska magen hihihih...:) 

 

Tack för alla goa svar...ni är underbara:)

2012-07-02
emi85
emi85

man har ju väldigt mkt flytningar när man är gravid i största allmänhet, speciellt mot slutet. vissa får nästan ha binda på sig sista veckorna.

slemproppen är vad det låter som, en slemmig propp som täpper till i livmodertappen för att skydda livmodern från infektioner o annat. när det börjar närma sig släpper slemproppen, antingen allt på en gång eller i omgångar. för mig har det varit ljust, nästan genomskinligt, liiite mjölkigt, nån rosa strimma i och FRUKTANSVÄRT kladdigt och segt.

2012-07-02
mickelina81
mickelina81
Barn på 3 år och 8 månader

okej va innebär det slempropp???

Ja kan knappt gå gud ja har så mycket kvar och göra tvätta bebisens kläder städa lägenheten innan bebisen kommer då menar ja storstäda ja hinnner inte göra allt på en gång för det gör så ont i nedre delen trycker till uush,,..

 

Hoppas ja också föder innan för ja orkar inte bära detta mer...:( svullnader till max känner att min kropp väger 300 kg med all denna vätska och ansiktet liknar en rund humla....gud :/

2012-07-02
emi85
emi85

Slempropp skulle jag gissa på. Har också det till och från, haft i några veckor.

Kan knappt gå jag heller. =/ Inte kul men hoppas att de räknat fel på bf så att bebisen kommer 1-2 veckor innan.

2012-07-02
jika686
jika686
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...