App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Bristningar?

Säkert många andra, precis som jag, har fått bristningar under graviditeten. Alltså bristningar på mage, lår, rumpa och ryggslut. Det är ju inte det vackraste man kan få, men det gör man ändå! Jag vill tipsa om en liten manick som heter Dermaroller. Jag har använt min dermaroller i 3 månader nu. Den fungerar(!!!) faktiskt jättebra. Jag började använda min roller redan 4 veckor efter förlossningen för att jag hade hört att den fungerade bra för andra som provat. Så jag köpte mig en och satte igång! Mina bristningar blir ljusare och tunnare efter varje gång jag rollat! Många tycker att bristningarna hör till, jag gillar mina bristningar MEN jag skulle vilja ha dem mindre eller helst borta! Jag vet att det låter konstigt, men jag gillar dem för de kom med på köpet när jag fick min finaste Ossian! Jag är stolt över dem för de är "gjorda med kärlek"! Hehe.. Men de sittar på magen, över hela magen, och på ryggslutet. Det gör att jag inte vill visa upp mig på stranden. Många känner nog igen sig i detta, därför rekomenderar jag denna fantasktiska roller! Visst, det är en utdragen process.. Visst man måste vänta för att se resultat, MEN man SER resultat! Det är det som får en att fortsätta! :) Det finns mer information på internet om dermarollern... Hoppas någon fick nytta av mitt tips!

2012-07-01
Yossssan
Yossssan

Tack för tipset ska verkligen pröve detta :)

Har du någon bra sida du rekomenderar att köpa den på?

2013-01-27
Rebecka_5
Rebecka_5

Tack för tipset! :)

Jag fick hudbristningar efter min graviditet. Jag smörjde in mig varje dag under hela min graviditet men fick det ändå :( Men det kan ha något med ärftlighet att göra eftersom både mamma och syster har det.

 Har massor med hudbristningar, de är verkligen synlinga och störande!!!

Så nu har jag försökt hitta information om behandlingar. Har läst på www.plastikoperationer.net/hudbristningar-behandling-bort om behandlingar som kan förbättra bristningar.

Det står mkt bra information för er som har funderingar på att behandla era hudbristningar.

Vet inte vilken jag ska välja, ska tänka på saken lite mer...Hoppas verkligen på förbättring!!!

Kram

2013-01-21
issa1983
issa1983

åh! detta måste jag testa! vart kan man köpa en sån?
Jag har bristningar över hela magen och hatar dom .. men det är ju kärleksbristningar så har försökt leva med det.. vill gärna kunna visa upp mig på stranden i bikini utan att folk ska tycka synd om mig och komentera lixom...

Men nu är det nästan 4 månadersedan han kom till världen, är det försent?

tack, tack, tack!

2012-07-15
charlotte90
charlotte90
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...