App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Åka till High Chaparall med en 4½ åring?

Funderar på att åka dit men har aldrig varit där innan. Ni som varit där, passar det en 4½åring? Har även en 1½åring som är rätt nöjd med att bara knalla runt och sitta i vagnen :-)

2012-07-01
emcb
emcb

Tack för alla svar! Vi kommer att åka dit under semestern, blir säkert lyckat! :-)

2012-07-02
emcb
emcb

vi var där förrförra sommaren så då borde sonen varit fyra år.. han hade roligt.. va en bra Lucky luke show som tom jag skrattade gott åt trots att den för barn..
finns en liten minivärld där.man kan leka bland hus å sånt.. rida häst, åka häst å vagn.. åka tåg å bli rånad.. vaska guld.. sen finns ett tivoli med.. sonen snek till sig en tur i virvelvinden men han va egentligen för liten så hans pappa höll i honom så han inte gled ur samtidigt som han själv mådde illa... och tivoligubben va snäll å lät dem åka extra länge.. gissa om jag skratta :-)
men det fanns ju annat med såklart..
för oss vuxna var väl besöket inte.jättespännande då varken jag ever.sambon e intresserad av cowboys.. men grabben va förtjust!!! indianbyn tycker jag e mysigt och New(Old) Mexico va det nu hette ;-) .. å just som vi va där så blev det stekhett på en övrigt molnig dag så det kändes nästan som vi va i Mexico.. det va lite kul

2012-07-01
osisen
osisen

*

2012-07-01
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...