App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Behöver tips och stöd

Jag har en dotter på 7 månader som jag älskar hur mycket som helst.. Jag är en tillsammans med hennes pappa pga olika anledningar. Jag har haft sex med en annan kille under den tiden jag har varit fertil samt under ÄL dagen.. Och är nu rädd att jag ska vara gravid igen. Jag hade tidiga symtomer med dottern, och har exakt samma symtom nu, så min fråga är kan jag vara gravid ? Jag ska ha min mens den 5 Juli, och hade ÄL 21 Juni, hade oskyddat sex under den veckan. Illamåendet kommer och går precis kom med dottern, samt mensvärk smärtor som med dottern. Jag har försöt fått stöd på en annan hemsida där jag även frågade hur det var med abort hur det gick till osv. Men då fick jag bara massa olika pohoppningar och negativ svar. Så känner att jag behöver andra som kan svara på mina frågor ! Tack på förhand !

2012-06-30
Teresek
Teresek

Jag har gjort en abort, så om du är gravid och vill veta hur det går till så kanske jag har lite svar. Lycka till!

2012-06-30
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 14 månader

I vilket fall som borde du testa dig mot könsjukdomar. Och kolla med mvc om samtal kring abort efter de gjort test på dig, de borde ju kunna ta mer avancerade tester.

2012-06-30
jika686
jika686

Jag är inte tillsammans med dotterns pappa pga olika anledningar..

2012-06-30
Teresek
Teresek

å om du inte e gravid borde du göra ett test för könssjukdomar.. iom oskyddat med ny partner så kanske det e smart särskilt om du inte tänkt berätta för din sambo.. för annars finns ju risken att han kommer på det ändå..

2012-06-30
osisen
osisen

jag vet inget om abort men gör ett test ring mvc och be om en tid att gå komma dit så kan du prata om det där.. om nu det är abort fullt vill göra..

2012-06-30
osisen
osisen

Jag har redan tagot två st.

Och när jag väntade dottern så fick jag reda på det i vecka 8 och då hade jag tagit 8 test utan reslutat.

2012-06-30
Teresek
Teresek

Kommentaren har tagits bort av författaren.

2012-06-30
Teresek
Teresek
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...