App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Fd. kille + vårdnad

Jag har en dotter från tidigare förhållande, som bor med sin pappa (sedan ett år tillbaka). För tillfället har vi delad vårdnad, men jag har ändåinte fått träffa henne sedan Mars, då hon fyllde år. Våra telefonsamtal är väldigt känslofulla och ibland tappar man kontroll övertårarna. Jag känner mig så dum som bara sitter på ärslet och tror han sköter henne och att delad vårdnad inte är några problem. Men för några månader sedan ville han och hans nya familj resa till hemlandet (Irak) och hälsa på släktingar. Jag sa nej om pass och att hon ska åka med dom, jag erbjöd mig även att ta hand om henne den månaden som de skulle vara där. Nu påstår han att socialen själv sagt att han borde söka ensam vårdnad. och jag är jätte rädd att förlora kontakten för gott med min lilla ängel.  jag har varit kontakt med familjerätten och sociala, men de är tydligen inte derasjobb utan de är tingsrättens jobb. Där ska man lämna ett personligt brev. Men jag vill ju ha svar på frågor, någon att prata med och förstå saker och ting. Min dotter bodde med mig i 3 år och jag hade ensam vårdnad och jag lät hennes pappa träffa henne och allt, varför gör hanså härmotmig nu. Jag mår verkligen skit dåligt eftersom jag nu går genom en annan graviditet och har massa hormoner och humörsvängningar... snälla hjälp mig, vadska jag göra, allt känns så hopplöst just nu.

2012-06-30
BB89
BB89

Jag blev vräkt från tidigare lägenhet, då jag bytte från csn till soc-bidrag. Hon fick flytta för jag visste inte var jag själv skulle ta vägen.

Jag har boende nu men mitt liv är inte stabilt nog än för att hon (min dotter) ska dra upp sina rötter i gbg.

Pappan hatar mig och prioriterar hela sin familj före dottern. Hon har de bra men hon saknar mig och behöver mig, hon känner sig övergiven och det tar han nytta av. Jag har ekonomiskt bistånd, dom känner till mig situasion, men dom prioriterar mig före min dotter just nu.

Jag har precis fått veta att jag har fått missfall och även att min dotters far söker ensam vårdnad bara för att han ska kunna fixa passatt hälsa på släktingar i irak.

Jag har varit utan kontakt med min familj och kontakten är ansträngd, men mamma vill hjälpamig.

Men just nu har jag tappat hoppet eftersom jag går genom mitt andra missfall.

Tack för all er omtanke, jag lovar att höra av mig när jag samlat mina tankar och fått srja min förlust.. Kram till er alla

2012-07-01
BB89
BB89

du har ju rätt att träffa henne om ni har gemensam vårdnad så du borde kunna anmäla honom.. typ kidnappning eller nåt.. hur gör han för att hindra dej från e träffa henne?
skaffa en advokat och kämpa dej blå för att få träffa din dotter!!!

2012-06-30
osisen
osisen

vi har delad vårdnad, men han har ansökt om ensam vårdnad, det är därefter han tänker sticka med henne :(

2012-06-30
BB89
BB89

Tack för de uppmuntrande orden. Jag vill jätte gärna ha tillbaka ensam vårdnad om henne, men vad ska man göra för att lyckas med det, när hon nu bor med sin pappa flera mil ifrån mig??

2012-06-30
BB89
BB89
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...