App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Fd. kille + vårdnad

Jag har en dotter från tidigare förhållande, som bor med sin pappa (sedan ett år tillbaka). För tillfället har vi delad vårdnad, men jag har ändåinte fått träffa henne sedan Mars, då hon fyllde år. Våra telefonsamtal är väldigt känslofulla och ibland tappar man kontroll övertårarna. Jag känner mig så dum som bara sitter på ärslet och tror han sköter henne och att delad vårdnad inte är några problem. Men för några månader sedan ville han och hans nya familj resa till hemlandet (Irak) och hälsa på släktingar. Jag sa nej om pass och att hon ska åka med dom, jag erbjöd mig även att ta hand om henne den månaden som de skulle vara där. Nu påstår han att socialen själv sagt att han borde söka ensam vårdnad. och jag är jätte rädd att förlora kontakten för gott med min lilla ängel.  jag har varit kontakt med familjerätten och sociala, men de är tydligen inte derasjobb utan de är tingsrättens jobb. Där ska man lämna ett personligt brev. Men jag vill ju ha svar på frågor, någon att prata med och förstå saker och ting. Min dotter bodde med mig i 3 år och jag hade ensam vårdnad och jag lät hennes pappa träffa henne och allt, varför gör hanså härmotmig nu. Jag mår verkligen skit dåligt eftersom jag nu går genom en annan graviditet och har massa hormoner och humörsvängningar... snälla hjälp mig, vadska jag göra, allt känns så hopplöst just nu.

2012-06-30
BB89
BB89

Jag blev vräkt från tidigare lägenhet, då jag bytte från csn till soc-bidrag. Hon fick flytta för jag visste inte var jag själv skulle ta vägen.

Jag har boende nu men mitt liv är inte stabilt nog än för att hon (min dotter) ska dra upp sina rötter i gbg.

Pappan hatar mig och prioriterar hela sin familj före dottern. Hon har de bra men hon saknar mig och behöver mig, hon känner sig övergiven och det tar han nytta av. Jag har ekonomiskt bistånd, dom känner till mig situasion, men dom prioriterar mig före min dotter just nu.

Jag har precis fått veta att jag har fått missfall och även att min dotters far söker ensam vårdnad bara för att han ska kunna fixa passatt hälsa på släktingar i irak.

Jag har varit utan kontakt med min familj och kontakten är ansträngd, men mamma vill hjälpamig.

Men just nu har jag tappat hoppet eftersom jag går genom mitt andra missfall.

Tack för all er omtanke, jag lovar att höra av mig när jag samlat mina tankar och fått srja min förlust.. Kram till er alla

2012-07-01
BB89
BB89

MÅSTE BÖRJA ATT SÄGA FY VAD vilken marklös kännsla

MEN nu måste jag även säga detta.Jag har följt dig just för jag hat tänkt mycket på dig och försökt att hjälpa dig på ett eller annat sätt.Men jag får inte ihop dina historier bara. Du har en dotter som du har delat vårdnad med, inte bor med henne halva tiden, hon bor mils på avstånd av dig och du har inte träffat henne sedan i mars?????????????????? Du känner dig dum för att du har stutit på rumpan och inte gjort något i hopp med att pappa tar hand om henne???Men snälla kvinna...detta är ditt barn...Hon behöver dig och du behöver henne. Hur kom det så att du inte har henne halva tiden och hur kom det sig att du inte har träffat henne sedan mars, att hon bor så långt ifrån dig med sin pappa och hans nya familj.????

Och sen har jag som många andra mammaor här på Libero varit lite oroliga för din nuvarande man och det lilla livet du bär på. 

Sist du hörde av dig om det så blev ut slagen, utslängt ur lgth  och måde dårligt , men sen stack du på festival....???med ett barn i magen oh ett annat mils avstånd????

Hur fick han delan vårdnad efter att du hade ensam???? 

Jag vet att jag låter elak men jag vill verkligen av mitt hela hjärna hjlpa dig att få dig hel igen.Detta säger jag för att du själv ska inse vad du håller på med.Vem finns i verkliga livet utanför Libero som kan hjlpa dig.Mamma,Pappa???Kusiner ...riktiga vänner??????

Kram på dig

2012-06-30
maia19
maia19

Är du också från Irak? Bara undrar..
Han kanske ljuger till soc att du inte tar hand om henne på ett bra sätt! Allt för att få deras stöd. Du har ju ändå rätten på din sida, så jag undrar hur det kan ha gått så långt som tre mån sen du träffade henne sist? Hur gammal är flickan?
Åh jag blir så ledsen när det blir såna här tvistar.. Stackars barn! Kram

2012-06-30
detVankas
detVankas

du har ju rätt att träffa henne om ni har gemensam vårdnad så du borde kunna anmäla honom.. typ kidnappning eller nåt.. hur gör han för att hindra dej från e träffa henne?
skaffa en advokat och kämpa dej blå för att få träffa din dotter!!!

2012-06-30
osisen
osisen

vi har delad vårdnad, men han har ansökt om ensam vårdnad, det är därefter han tänker sticka med henne :(

2012-06-30
BB89
BB89

Tack för de uppmuntrande orden. Jag vill jätte gärna ha tillbaka ensam vårdnad om henne, men vad ska man göra för att lyckas med det, när hon nu bor med sin pappa flera mil ifrån mig??

2012-06-30
BB89
BB89

hej tjejen,

han borde inte få lämna landet om du skriver att dottern din inte får lämna landet ensam med honom,pgav att du tror han kommer kidnappa henne dit. Dom flesta gör så faktis  egenmäktighet med barn fruktansvärt. du ska kontakta polisen och fråga dom gällande utresa för ni har gemensam vårdnad då får inte han hur som helst åka med henne utan ditt tillstånd....ja har en vännina som gjort samma sak att hon skrev på att han inte får lämna sverige med barnet utan hennes tillstånd. 

Så försök där först,sedan äre faktiskt tingsrätten och advokat som skall ha hand om detta ärende vidare gällande din vårdnad om lillen där. Sedan om du inte gjort ngt fel kan inte soc säga att han ska söka ensam vårdnad det måste ske stora grejer som tex misshandel av barn ekonomiska förhållanden osv...Om du har allt på plats har du inget oroa dig för. du har stor rätt till henne för hon e lika mycket din som hans..

 

Hoppas det löser sig...

2012-06-30
emi85
emi85
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...