App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tecken på att något är fel med barnet?

Är i vecka 33 och den senaste veckan har jag haft huvudvärk, illamående, trötthet och värk mellan benen. Är detta något de flesta känner igen eller är det min kropp som försöker tala om att något inte står rätt till? Har försökt hålla koll på fosterrörelserna och mitt lilla knyte rör sig mer än vanligt, bör jag kontakta min bm eller vänta tills nästa vecka då jag har ett besök där? Hälsningar från en nojig förstabarns mamma (a)

2012-06-29
Ung_mamma
Ung_mamma

Känner igen mig helt i det där, smärtan tror jag som de andra, att det kan vara åt foglossningshållet, kroppen förbereder sig inför förlossningen. Har samma smärta och min bm trodde också på foglossning. Huvudvärk och illamående ha rjag också, mest huvudvärk men illamående om jag inte sköter maten ordentligt. Fick höraq att huvudvärken var vanlig i den vecka jag var i då, men att jag skulle öka järnet (tog Niferex varannan dag) men jag är inte lika långt gången som dig.

Många upplever mer illamående och trångandas i slutet, innan barnet sjunker ner i bäckenet. Men prata med din bm om det, man bör absolut ta det på allvar. Men att barnet rör sig mer tror jag inte är nåt dåligt, kan också vara som så att du känner rörelserna tydligare nu, börjar ju bli riktigt trångt därinne :)

2012-07-02
Yrwen
Yrwen

Tack så mycket för svar! Har mått helt okej nu i några dagar så bestämmer mig för att vänta tills besöket som är på onsdag :)

2012-07-02
Ung_mamma
Ung_mamma

Det enda tecknet vore väl huvudvärken... Spyr du också? Har du tid i början på veckan så kan du kanske vänta... annars vore det bra att ringa iaf. Skulle det vara havandeskapsförgiftning så ska man inte gå för länge med det.

Värk mellan benen är normalt. Huvudvärk är också normalt, till en viss gräns. Sånt är alltid bra att kolla upp!

2012-06-29
zmiley
zmiley
Bebis på 12 månader

.

2012-06-29
Ung_mamma
Ung_mamma
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...