App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

18 år ock väntar mitt första bart i slutet av januari.

Hej. Jag är 18 år medans min kille är 23. Jag är två månader gången och undrar fortfarande om jag ska behålla barnet. Min kille säger att han vill att vi behåller barnet men att han kommer stödja mitt beslut. Jag har pratat med min syster och jag ska prata med mina förälder om det men jag vet att mina förälder kommer vara gladast om jag får en abort... förutom att det är svårt för mig att ens tänka på att få det. Jag vet ju att min familj kommer stödja mitt val oavsett vad det blir... Men jag hoppades på att få lite feedback om possitiva och negativa grejer med abort och kanske få lite hjälp att bestämma mig.

2012-06-29
SimoneA
SimoneA

jag gjorde abort när jag var 16 år och det är något jag inte ångrar eftersom jag drack hela tiden o var väldigt rabiat, o barnets pappa åker in och ut i fängelse än idag, 10 år senare. Är dock emot abort, o skulle aldrig i mitt liv göra om det. Har nu en underbar fantastisk dotter på 9 månader med en bättre far så klart, o ångrar inte henne en sekund. Att tänka på, att du är i 2a månaden, alltså ca vecka 8, o fostrets hjärta börjar slå i redan vecka 5 eller 7 tror jag. Ett litet pickande hjärta som du o din kille skapat. Bry dig aldrig om vad andra tycker, grunda inte ditt beslut på ngn annans åsikt.

2012-07-01
daaamen
daaamen
Gravid i vecka 6

Utfört kanske var fel ord? Jag har gjort en abort..

2012-06-29
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år

Det är svårt att råda. Jag har utfört en abort i vecka 9, så OM du bestämmer dig för det så har jag iallafall saklig information.

2012-06-29
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år

Abort är ju ett alternativ men tänk noga igenom detta då beslutet inte får grundas på vad andra tycker och tänker, utan vad du själv känner. Prata med din kille och sätt er ner för att kolla igenom situationen, så som har ni tid, råd, viljan och ansvarskänslan för att ta hand om ett barn, är det något ni verkligen vill? Kan tyvärr inte hjälpa dig med för och nackdelar vad gäller abort då jag aldrig har utfört någon men vill bara tillägga att själv är jag 18 år gammal och väntar mitt första barn, ångrar inte för en sekund att jag behöll det :)
Lyssna till ditt hjärta och gör det som känns bäst för just dig! :)

2012-06-29
Ung_mamma
Ung_mamma
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...