App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

när man blir sjuk..

hur har ni gjort när ni blivit sjuka själv? Det är ganska jobbigt att vakna med ganska hög feber och ha en 7- snart 8 månaders bebis att ta hand om. Pappan bara ÄR tvungen att köra till jobbet inte bara den ena av dagarna utan båda två.. Visst med en hel del alvedon så får man ju dagen att gå, men man är kräk- och gråtfärdig av ömheten och tröttheten i kroppen.. Hur gör ni andra när ni blivit sjuka?

2012-06-28
just_m
just_m

Anneli32: Ja, inget allvarligare än feber o halsont men får alltid så fruktansvärt ont i kroppen när jag har feber(!). Det har oxå blivit så att jag får ta mig genom dagarna.. Blir långa dagar dock då lilltjejen är inne i en period där man inte ska sova särskilt mycket..=/ Får väl erkänna att det blir en hel del tv-tittande!

Antar att om man får maginfluensa lr ngt liknande så får man kanske lösa det på nått sätt. Men hur svårt är det med försäkringskassan?? Vad godkänner de och vad godkänner de inte?

Jag tar ju heller inte ut föräldrapenning alla dagar i veckan så jag behöver kanske inte "sjukskriva" mig då utan då kan pappan bara ta en eller två pappadagar....? Men givetvis så krockar det mesta alltid med ngt viktigt på hans jobb..eller en dålig ursäkt..?

2012-06-29
just_m
just_m
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...