App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

jag blöder

Hej, på dagen hade jag bruna flytningar och hade mensvärk jämt. Ringde förlossningen och de sa att det kan vara gammalt blod. Nu i en timme har jag ont i ryggen och magen och mensvärk finns hela tiden men det är inte så jätte mycket som man inte orkar. Jag gick till toan nu och när jag torkar mig kommer hela tiden färskt blod, nu har jag tagit ny binda på mig och ska se om jag får på den med. Jag har huvudvärk med och lite yr i huvudet. Bebisen rör sig och tror den hickar just nu. Jag är i vecka 39. Detta är andra barnet och man är osäker om man ska ringa igen

2012-06-28
bebish07
bebish07

Bra att du ska dit iaf. Vägra gå hem innan de kollat dig ordentligt! Hoppas allt r bra.

2012-06-29
jika686
jika686

om några timmar har jag tid hos MVC, de kommer säkert att kolla på det. Jag ska be dem kolla om man har öppnat sig med. Jag sov ingenting i natt, hade värkar jämt men hade ingen blödning. Nu har jag blodiga flytningar igen fast bara när jag torkar mig. Nu är jag ensam hemma och ska hem till min mamma snart ifall om det händer något så vet hon hur man ska göra. Hon var helt ensam när jag föddes:)

2012-06-29
bebish07
bebish07

Huvudvärk och yrsel borde de ju reagera på! det är ju väldigt vankliga tecken på havandeskapsförgiftning.... Och det är ju typiskt dåligt..

2012-06-29
Yrwen
Yrwen

Låter som det är dags att ladda depåerna nu med mycket vätska :D tror att slemproppen släpper lite i taget nu... Det är nog trots allt bebisen som vill komma ut nu!

2012-06-28
zmiley
zmiley
nyfödd bebis

Jag har ringt och pratat.  Bm sa att jag ska avvakta lite till och om jag blöder mer eller får kraftigare värk då ska jag ringa om för att åka in. Hon sa att det låter som bebisen vill komma nu. Eftersom det är bara på pappret som jag får blod vill de att jag ska avvakta tills den kommer på bindan eller på toan. Hon sa att hon inte vet varför jag är yr i huvudet jämt och rekommenderade att jag ska dricka mycket. Nu ska jag avvakta lite. Bebisen trycker mycket neråt med och jag tror den börjar sjunka ner.

2012-06-28
bebish07
bebish07

Ring in och säg att du vill bli undersökt! Kräv det!! Ta det på allvar!

Att det blöder kan vara ett tecken på att förlossningen har börjat eller så kan "saker och ting" börja lossna i magen. Huvudvärk kan tyda på havandeskapsförgiftning... Blödningen kan betyda allt... eller inget!

Men åk in och bli undersökt så du får veta vad som pågår. Hur ska du annars kunna sova inatt? Du behöver krafter och ett gott mod inför förlossningen. Vad jag vet så är det aldrig bra att blöda... Och bara oron du känner borde vara tillräckligt för att bli undersökt.

2012-06-28
zmiley
zmiley
nyfödd bebis

Ring igen! hellre en gång för mycket än en gång för lite, när jag föddes så började det med ganska kraftig blödning som tog hårt på min mammas hälsa, så jag tycker definitivt att du hellre ska ringa igen och säga att det kommer "färskt" blod. Kan ju vara så att bebben vill ut... 

Lycka till

2012-06-28
Dahlia9
Dahlia9
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...