App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Imse Vimse Training pants?

Är det någon som testat de eller likvärdig produkt? Ska vara lite som en tygblöja med nåt inlägg, så barnet känner att det blir blött i byxan men det blir inte blött genom kläderna.

2012-06-26
Yrwen
Yrwen

Vi har ett sånt där sparkskydd som går under stolen, och tack och lov för det, för nån månad sedan hade blöjan tydligen hamnat snett och hon kissade bredvid, då låg det en pöl i det skyddet :)

2012-06-29
Yrwen
Yrwen

Jo, vi har lite plastad frotte, men att ha det överallt känns sådär (har bl a tygsoffa) därför kändes det som en bra lösning med dessa "blöjor" OM de funkar. Sedan är det ju skönt om det inte blir en pöl i bilen... Plastad frotte suger ju inte upp, det ligger ju som en pöl i..

Hon har kissat på toa flera gånger, då har hon sagt att hon vill kissa på toa och faktiskt gjort det! Oftast kommer det inget, men hon trycker/pressar numera när hon sitter på toa så hon försöker iaf. Tror bara att kopplingen måste göras i huvudet, för tror att hon är på G. Hon blir 2 om 2 veckor, så det är ju väldigt tidigt. Men sedan kände jag för att testa nu under sommaren när de inte har lika mycket kläder eller riskerar UVI på samma sätt. Lite tråkigt om de kissar genom overallen liksom...

2012-06-27
Yrwen
Yrwen

Har du märkt om han liksom vill gå på potta/toa eller säger till när han är kissnödig? Vi har lite smått börjat toaträna dotra, men vill ha lite extra skydd som i bilen och så.. Hon är inte riktigt med på noterna än nämligen.

2012-06-27
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...