App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Missnöjd :/

Vi hittade en riktigt fin EL Scooter 2.0 på blocket, som vi åkte och tittade på och den var verkligen jättefin, dotra satt bra i den och den kändes bra, däremot är jag fruktansvärt missnöjd med den! Vi har nu haft den en dryg vecka och jag har använt den några gånger, men jag är inte alls nböjd med den! Det känns som att den ska välta om inte dotra sitter i den, den känns sned i chassiet, handtaget/styret är rappligt och fotstödet är jätteknepigt att fälla ner.. Nej, jag är inte alls nöjd med den.. Men jag har ju hört så mycket gott om den. Det är så tråkigt.

2012-06-26
Yrwen
Yrwen

jag gillar scootern fast jag har bara testat den gamla modellen.. ska byta ut våran stora vagn till den sedan. Vill egentligen ha en vagn med svängbara däck men eftersom vi får denna så får jag tänka om :-) de svängbara däcken e ju inte värda ett par tusen direkt..
Men jag vet inte hur 2,0 är å om den skiljer sig mer än däcken..
Men jag upplever att de flesta vagnar har lätt för å tippa särskilt sittvagnar med skötväska på.
e det en bakåtvänd vagn e de mycket mer stabila.
dock har den trehuliga vi har inte tippat än trots packning å det e jag imponerad över då de känns som de borde vara lättare fram än en med fyra hjul.

2012-06-28
osisen
osisen

Vi köpte ju duovagnen ny, för den kan man ha ju till syskon tänkte vi, då vi hade i planeringen att skaffa syskon, med ca 2 år mellan.. Så blir det ju nu också, men stora kan komma att behöva vagn iaf, det är lite tidigt att skippa vagn helt för henne och 2 vagnar är knepigt själv... Suck, att man ska behöva lära sig allt den hårda, dyra vägen...

Men om nån är intresserad av en EL Edge har jag en till salu :)

2012-06-28
Yrwen
Yrwen

Tror absolut inte att det är nåt fel på vagnen, bara jag som hade andra förväntningar. Sedan att den är sned tror jag kan bero på att någon del av typ hjulupphängningen/fjädringen är på väg att ge med sig, ska be maken kolla på det. Men det var itne så illa som jag först trodde, då trodde jag att hela vagnen drog åt vänster, men det vara bara maken som missat nöär han fällde upp den så skyddshaspen hamnade i kläm.

Jag är egentligen ganska anti att köpa vagn begagnat, men ofta har man inte haft de så länge..

2012-06-26
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...