App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Storleken på andra graviditeten...

Hallå alla! :-) Har en liten fråga, har hört att man är större fortare med bebis nr två, än med ettan. Alltså magen blir större och det syns fortare när när man är gravid? Stämmer det ? Eller det är inte så jätte tydligt kanske... För min mage är jätte stor för att bara vara i vecka 6+4 fattar inget alls, ser ut som om jag är i 2-3 månaden eller något... Första pojken är 22 månader så det är ju inte så tajt heller ju... Klagar inte för älskar magen men herregud om den ska fortsätta växa i detta tempot kommer jag bli enorm... :-S

2012-06-22
Eliasens mamma
Eliasens mamma
Gravid i vecka 33

ja, det är vanligt. Men så tidigt i graviditeten så blir man ju så svullen, alla organ svullnar av hormoner så det är ju inte bebisen som växer i den takten... och det lägger sig efter ca v.10... sen står man (iaf jag) still rätt länge, känner sig knappt gravid för magen slutar växa, men sen "exploderar" det (i mitt fall strax före v.20) nästan över en natt och blir stor! en riktig bebismage :)

Men ja, kroppen "minns" hur den ska bete sig efter förra graviditeten, så man får ofta större mage tidigare än under första graviditeten.

2012-06-22
zmiley
zmiley
Bebis på 13 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...