App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Svullet tandkött!

Förra graviditeten (2010) så råkade jag inte ut för mer än halsbränna utav alla krämpor som så fint kan tilldelas en under en graviditet. Har istället nog fått nästan allt denna gången. Bland annat detta med svullet tandkött som blöder och leder till känslan att man bara vil slita ut tänder och allt. Undrar om någon annan har det eller hade det under sin graviditet? Kan jag vänta mig att svullnaden lägger sig snart efter min förlossning? Är i vecka 38+4 idag, det svullnade upp enormt i torsdags (37+5) förra veckan..

2012-06-20
fiasson
fiasson
Barn på 2 år och 8 månader

Jag vill inte skrämma upp dig nu och det är inte säker att det drabbar dig men i mitten av min graviditet fick jag som en böld i munnen mellan två tänder. Vad hos tandläkaren ett antal ggr och först sa dom att det var ett åderbråck i munnen...okej tänkte jag, brukar man inte få det på benen men det var tydligen vanligt hos gravida. Så blev jag ordinerad en salva som skulle smörjas på men utan effekt och vid nästa besök fick jag en remiss till odontologen för att sköra bort detta som jag senare fick veta var en samling kärl som svullnat upp.

Det gjorde inte ont att ha den där men så klart obehagligt och det blödde ju. De flesta läker nog som de ska men om du tycker att det blir för obehagligt tycker jag att du ska ringa tandvården och fråga lite vad du kan göra för att lindra.

2012-06-21
Mullvad112
Mullvad112
Barn på 1 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...