App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hoho, det ekar i BH;n! :-P

Jag fick bröst sent, typ sjunde klass. Mensen kom när jag var 14, så allt var sent. Innan jag blev gravid hade jag storlek 75A på tuttarna. Sen under amningen! Halleluja vilka fina behag! Synd bara att de var tingade av en liten tjej som mer än gärna hängde vid dem. :-P Men nu! Två månader efter jag slutat amma finns ingenting kvar! Totalt tomt! Alla mina BHs är för stora, de glipar och åker upp och det är katastrof innanför tröjan på mig. Ville inget med detta, bara sitter här och lyssnar på min dotter när hon gör allt för att övertala pappa att hon INTE vill sova. :-)

2012-06-20
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 14 månader

för mig blev det lite tvärt om. hade 70D innan jag blev gravid med nr1 och nu efter två barn har jag 70E. kan kanske bero på att jag gått upp 5kg med två barn och att det är det som fyller ut lite, men de är ju ABSOLUT inte lika fasta längre och hänger mkt längre ner...

2012-06-26
mickelina81
mickelina81
Barn på 3 år och 8 månader

jag hade 80b innan graviditeten och de växa till en c kupa när jag ammade men nu tycker jag dom är mindre än vad jag hade innan graviditeten då ingen av mina gamla bh-ar passar längre, hmm lite besviken blir man ju var ganska nöjd innan:(

2012-06-21
majbarn5
majbarn5
Bebis på 4 månader

Ja, den var riktigt fin! Kanske får kolla in den jag med. Hehe, vi liberoaner kommer känna igen varandra på badstranden i sommar! B-)

2012-06-20
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 14 månader

På cubus.... http://cubus.com/sv/Dam/Kollektion/Kollektion/Badklader/SORBET-BRIEF13/

Tycker färgen och modellen är jättesnygg. Har alltid haft vanlig "bygel-bh-bikini" men på en sån ser man verkligen att brösten är små, medan i denna modellen tycker jag att man luras lite eftersom brösten göms mer i den (!!!) Tyvärr satt inte underdelen lika bra, men det är väl så det brukar vara. Nobody is perfect!

Köpte GI&hälsa med GT igår, där tipsade dom om lite olika bikini/baddräkt-modeller beroende på vilken kroppsform man hade. Har man t.ex. breda höfter men är liten upptill (päronform) så är halterneck ett bra alternativ eftersom det "förstorar" axelpartiet och bysten, likaså mönster förstorar.

2012-06-20
ForestFruit
ForestFruit

Å känner igen mig på allt! Det ekar här med! Har alltid haft svårt med att hitta bh:ar som sitter bra och puschar upp det lilla som finns haha, men nu efter amningen är det ju nästan omöjligt! Har precis hittat en bikini som får duga...

2012-06-20
ForestFruit
ForestFruit

Nu har jag kraftig "benstomme" så jag har väl 85A (kan ha b-kupa men de brukar glipa lite) så jag har större mått runt kroppen.

Vi med små bröst får väl glädja oss med att vi iaf inte får "tomma ICApåsar" efter amningen. Det jag tyckte var lustigt var att mina bröst knappt växte alls under förra grav (lite hittills v25) och ändå kunde jag amma, nu ville ju inte dottern ammas så det blev ersättning men jag trodde inte att det skulle finnas tillräckligt om inte brösten blev gigantiska....

2012-06-20
Yrwen
Yrwen

Snart samma här.. Sent utvecklad som du. Just nu ammar jag, så jag fyller en 70A. Men snart har jag inte ens det! På riktigt platt.. Men det stör mig inte så mycket längre. Tycker det är viktigare att resten av kroppen är slim och "snygg".. Ja så snygg som man kan vara vid 36 års ålder.. ;)

2012-06-20
detVankas
detVankas

:-)

2012-06-20
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 14 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...