App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

UL 12 Juli börjar bli tokig angående KÖNET

Jag har den andra UL den 12 juli och jag hoppas att de verkligen säger till mig vilket kön dey är för att jag börjar bli tokig. För att i den första Ultraljudet när jag va i vecka 18 sa de att det såg ut som en flicka för att den hade 2 streck mellan benen. Hoppas hon har sagt rätt iallafall.

2012-06-20
LailaHou
LailaHou

Men tror ni att det är säkert att det är en flicka. Och jag har fått en himla massa flick kläder. Och min man sa att han känner på sig att det är en pojke,, :( Man fattar ju inget

2012-06-21
LailaHou
LailaHou

till oss vissade hon också blygläpparna och sa till 100% att det är en tjej, ville mest veta då min mamma gjorde mig galen och sa hela tiden att de va en tjej då jag trodde att det var en pojke, så var ju tvungen att veta:)

2012-06-21
majbarn5
majbarn5
Barn på 2 år och 7 månader

vid mitt senaste rutinultra visade bm mig också två streck mellan benen... vi var säkra på en dotter, köpte en del rosa... men ut kom vår tredje son!

Vi försöker igen och jag har funderat mycket på ett riktigt könsultra... har aldrig tagit reda på kön tidigare, men detta är sista gången, och det vore kul att ha testat det också :)

2012-06-21
zmiley
zmiley
Bebis på 17 månader

Med första tog vi inte reda på könet, nu med andra frågade vi. Mest för att maken prompt ville. På rul knep bebisen men vi var tvungna att träffa en läkare då hon säg konstigheter (som inte var nåt) som såg att det till 98% var en tjej (till). Känns jättekonstigt att veta könet på bebisen man har i magen, men vi har behållt kläderna från första så vi kan ju använda allt det igen, inredningen till andra barnrummet blir typ allt rosa då väggarna är blå (det var det första rummet vi tapetserade, billigaste tapetem vi fick tag i).

Läkaren visade oss strecken mellan benen och sa att det var blygdläpparna.

2012-06-20
Yrwen
Yrwen

spelar ingen roll för mig

2012-06-20
LailaHou
LailaHou

nej lillråttan jag håller inte med.. jag tyckte det va mycket roligare,coolare och mysigare å få reda på könet innan!!
å ja har testat båda varianterna ;-)

2012-06-20
osisen
osisen

lillråttan. Ja kanske det. Men man vill ju kunna veta vad man ska köpa och inte köpa. Det blir ju svårt när man typ inte vet.

2012-06-20
LailaHou
LailaHou

MamsanMarie. Jag vill bara veta om det stämer om könet som hon BM sa till mig

2012-06-20
LailaHou
LailaHou

Haha, vill du ha en tjej eller vill du bara veta? Hoppas ni får svar hursomhelst! Lycka till!

2012-06-20
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 6 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...