App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Havandeskapspenning

Jag rekomenderar alla som har någe typ av tyngre arbete eller alla som har möjlighet till att få havandeskapspenning att ansöka om det. Själv jobbar jag i storkök och är gravid i v. 34+2 och är inne på min 3:e vecka hemma. Jag kunde inte gjort bättre än att vara hemma dom här 2 månaderna innan bf och ta vara på min "egen tid", göra det jag orkar under dagen, ta allt i min takt, umgås med dom jag känner för, ta en tupplur när jag behöver det, njuta av sommaren och förbereda mig, mitt hem och allt där till innan vårat lilla hjärta kommer till världen :) Har inte mått så bra under hela graviditeten som jag gör nu! Lycka till alla där ute :)

2012-06-19
martina65
martina65

Håller med. Gick hem den 28/5 och ska ha den 27/7, men vad skönt det är. Lite ovant bara att vara hemma bruckar inte ha mer än en, två veckors semester annars. jobbar som målare så det är rätt skönt att slippa krypa runt på golvet i trånga utrymmen känner mig inte direkt smidig. Man hinner med så mycket annat nu för var jag rätt trött efter jobbet. Så ansöka tycker jag med man ska göra.

2012-06-20
ylva87
ylva87

Håller med! Själv jobbar jag i hemtjänsten, och jobbade heltid till vecka 32 med tunga pensionärer som vi fick använda lift till, städningar varje dag, tunga handlingar osv. Jag var aldrig speciellt stor, och jag hade ingen värk någonstans, men jag kände att det var helt rätt tid att sluta jobba.
Det jag värdesatte mycket var att kunna gå i affärer och gå ut och äta och fika med vänner och familj, eftersom man visste att det skulle dröja till nästa gång man kunde göra det.

Hoppas merparten av de som söker faktiskt får det, för det är verkligen välbehövligt!

2012-06-19
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...