App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Nå juli mammor dags snart?

Hejsan alla blivanrde juli mammor hu känns det nu inför förlossningen inte så långt kvar? Jag är beräknad 21a juli någon som har närmare eller efter dela med er gärna tankar känslor :):) roligt och få veta hur skillande i allas graviditet är:::))) skriv    Själv e jag ganska avslappnad och tar det som det kommer,tänker inte på negativt alls utan tar allt som det kommer...jag vill träffa min bebis nu och mysa... Nu är jag i vecka 35+3 bebban tror ja nu som det känns att den vänt sig rätt hur funkar det för er????

2012-06-19
emi85
emi85

Va roligt att ni skrev och dela med:):)

 

Jag känner detsamma,bebisen rör sig mycket för 2 veckor sedan hade den inte lagt sig rätt men nu känner jag att den gjort det känner små pirriga tryck nerifrån och sparkar lätta uppifrån underbart..

Min mage har faktskt sjunkit en del jättejobbigt och bära,promenader e svåra har ont under magen och värkar nere i livmoderna trycker till och många toabesök...Sedan har jag svullnader i händerna mycket och fötterna lite svag så blir det som blått ibland jobbigt...Sedan när ja skall upp ur sängen gör det jätteont överallt.... hoppas ja får se min bebis snart ja längtar längtar...på måndag skall vi åka till ikea handla in de sista säng och eventuellt barnvagn sen blire tvätta kläderna och packa väskan för inte långt kvar , tror ja nästan föder innan 21ajuli......hihihi   hoppassss

2012-06-19
emi85
emi85

Hej. Är beräknad till den 27/7 så det är några veckor kvar. Känner mig lugn inför det än iallafall. Har precis börjat att handla lite smått, köpt en säng. Kollar på det där med barnvagn och allt sånt. Lite rörigt ibland. Vet inte riktigt vad man ska satsa på och inte.Men går hemma på havandeskapspengar så har ju lite mer tid att fixa med grejor. Även fast man är lite klumpig tycker jag att det går rätt så bra med kroppen så man kan fixa och dona lite. Känner inte hur bebisen ligger men den sparkar ju iallafall.

2012-06-19
ylva87
ylva87

Hej, för mig är det två veckor kvar . Om det blir exakt som min första graviditet bör bebisen komma om en vecka:) Hoppas. Magen har börjat sjunka och bebisen rör sig mycket. Jag var hos BM i fredags och blodtrycket var hög, på första graviditet var det lika mycket . Vissa dagar är jag pigg och glad medan vissa dagar känner jag mig trött och har konstiga känslor. 2 veckor sedan slutade jag skolan och nu upplever jag min graviditet. På min första graviditet kunde jag knappt röra mig inne i lägenheten de sista 5 veckorna så nu njuter jag verkligen mina sista veckor och försöker promenera varje dag så länge jag orkar. Jag har förberett allting för bebisen. Jag är mycket svullen på händerna och kan ha svårt att hålla saker ibland. När jag vaknar på morgonen eller ska gå efter att suttit stilla länge har jag svårt att gå.

2012-06-19
bebish07
bebish07
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...