App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Graviditets depression

Jag har fått någon form av graviditets depression. Jag är nu i vecka 10 och har ganska nyligen haft två missfall, vet inte om det är det som spökar lite, kanske har en viss oro. Men inte bara det, jag har konstant ångest o svårt att vara glad och sover dåligt. Gråter enormt lätt för ingenting. Någon mer som känner som jag? Tips och råd?

2012-06-16
Angelheart79
Angelheart79

Jo det är ju inte så kul just nu men försöker glädjas åt att tiden går ändå ganska fort o me tanke på de två missfall ja hade innan så e man ju klart orolig, jag bröt ihop hos bm när vi prata om de o då tyckte hon att ja ksk skulle behöva lite extra stöd =)

2012-06-16
Angelheart79
Angelheart79

Det ska jag verkligen göra, de erbjöd mig o få träffa en läkare och jag tvekade inte utan jag sa ja direkt och min sambo säger med att jag ska ta emot all hjälp, e väldigt taksam för dina svar, skönt på ett sätt o kunna prata med andra mammaor o hur man känner. Jag har en dotter sedan innan men hon är nu 9 år så hon är ju stor =)

2012-06-16
Angelheart79
Angelheart79

Tack =) jag har fått en läkartid den 27 för bm tyckte inte jag mådde så bra, så psykolog eller kurator är på g iaf. Man känner sig bara så kraftlös så här innan man vet inte var man ska ta vägen, sambon e fantastisk som tröstar mig vid varje gråt attack jag får. Men det måste väl vara jobbigt att få depression efter förlossning me =(

2012-06-16
Angelheart79
Angelheart79
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...