App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Syskonvagnar

Jag vet att det finns hur många trådar som helst om syskonvagnar, men det verkar inte gå att söka så jag hittar inte på de.. Suck   Vad har ni för tips, råd och idéer? Maken har nu bestämt att vi ska ha en syskonvagn... Och det är ju en djungel.. Har varit till en återförsäljare, ska till ytterligare en i eftermiddag. 4 stora hjul är väl önskemålet, sedan att dotra på 17 kg ska kunna åka i den, de flesta har ju maxkg på 15..

2012-06-13
Yrwen
Yrwen

vi tittade på en sån häromdagen, men den gick bort, kan för mitt liv inte minnas varför just nu.. Är det små hjul på den?

2012-06-14
Yrwen
Yrwen

Jag tyckte inte att BabyJoggern kändes så stabil... Men den hade små smala hjul fram, så den rekommenderas inte för lantlig körning och vi bor på landet :/

Bugaboo Donkey haed en maxvikt på 18 kg/sittdel och dotra väger nu 17 kg och lillasyster kommer liksom i oktober så vi har ganska begränsade valmöjligheter... Det är väl typ BabyJogger City Mini (GT eller nåt sånt) eller BabyTravel Dublin som gäller.. Men jag tyckte handtagen och hjulen kändes sådär...

2012-06-13
Yrwen
Yrwen

skriver som i förra tråden.. spana på babyjoggers vagn.. skönt å ha en vagn som man även kan ha son enkelvagn tänker jag fall man inte alltid har båda barnen med tex när syskonet e på dagis.. sen e ju bugaboo donkey rätt nice ;-) men jag gillar som jag skrev i andra tråden babyjogger vagnen! känns stabil och hållbar.

2012-06-13
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...