App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

phil&teds anyone?

eftersom vi väntar nr 3 har vi börjat fundera lite på det där med syskonvagn, och det känns som att en phil&teds är det mest praktiska eftersom den inte tar så himla mkt plats. vad tycker ni om den? de som jag pratat med är jättenöjda.

2012-06-12
mickelina81
mickelina81

hmm, britax alltså... jag pratade nämligen med en bekant som tyckte att det var väldigt lite plats för bebisen. hennes var 4 månader och fick knappt plats. men jag vill verkligen ha på höjden, för det känns så EXTREMT klumpigt med två på bredden! jag vill kunna komma in överallt liksom...

2012-06-16
mickelina81
mickelina81

kolla även på babyjogger.. har en kompis som har babyjogger vagn, ingen syskonvagn men faaaaaan va ja e kär i hennes vagn.. känns så jäkla bra å de har en vagn som bygger på höjden på ett bättre sätt än Phil å Ted tycker jag.. man kan välja massa olika sätt å ett av barnen måste inte sitta utan sikt om man säger så.

2012-06-13
osisen
osisen

P&T går att ha så att man sätter fast babyskyddet direkt på chassiet, men minns inte vilka märken som passade, kan ju vara värt att titta på också. BabyTravel ska tydligen vara riktigt bra.

2012-06-13
Yrwen
Yrwen

Britax är ju också en sån som bygger på "höjden".. Håller själv på och kollar på syskonvagn...

2012-06-13
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...