App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Nu e tjejen magsjuk :-(

Magsjuka kommer väl aldrig lägligt men den.här veckan var det baskemej ännu mer olägligt än normalt sätt.. Hon vaknade fem i morse och kaskadkräktes över hela mej och halva sängen. vi la oss i soffan å där låg vi ett par timmar och sov eller jag masserade magen å hon sov, så fort jag slutade /somnade till så vaknade hon. På morgonen gav jag gröt som kom ut i världens största bajs och sen lite senare kom det sista ut som en gigantisk kaskadspya över halva vardagsrummet.. som jag klokt nog plockat bort mattan ifrån! Sen åkte jag å handlade och hon somnade i bilen, sonen stannade med henne medan jag sprang in å köpte majsvälling. Efter fyra timmars sömn vaknade hon och har druckit lite och ätit två smörgåsrån och tre majskrokar och än har de fått stanna kvar. Får man ge dem proviva? tänker för å få tarmen att bli bra sen.. eller är det dumt? just i detta läget bryr jag mig inte att det e socker i för det kan hon nog tom behöva för man e ju inte direkt top notch när man e magsjuk. Just nu leker hon och rullar runt på golvet, hon e trött igen men på bra humör. Nåt annat jag ska tänka på än vätska? smörgåsrån, majskrokar, majsvälling, nåt mer stoppande och snällt mot magen?

2012-06-12
osisen
osisen

än så länge har hon käkat majskrokar å välling.. en bajsomgång men hon bajsar ju alltid efter frukost.. å ta mej tusingen det va inte jättelöst.. lite löst bara men ändå fast. :-) hon har ju nästan bara druckit välling å hon har sällan hårda korvar så detta ser jag som ett tecken på att hon frisknat till.. som sagt detta va första bajs sen 24h tillbaka å inget kräks har heller kommit, hon sov hela natten och har hållit i gång så hon känns frisk!! vi andra har inte insjuknat än å jag håller så hårt jag kan i tummarna för att vi klarar oss och att jag kan skicka lilleman till sin allra sista dagisdag någonsin i morgon!

2012-06-13
osisen
osisen

Kan hon äta kokt ris? Det är väl stoppande, och milt för magen. Även vindruvor är stoppande, du kanske kan mosa några såna?

2012-06-13
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år

bärpure har jag fått i min dotter sen har jag gett majsvälling, majskrokar och sen gett vatten i mellan åt.

2012-06-13
majbarn5
majbarn5
Barn på 2 år och 2 månader

ok.. ja gav henne lite.. väldigt lite.. men hon har druckit välling flera ggr å ätit majskrokar å smörgåsrån å än så länge varken spytt eller bajsat sen i morse. håller tummarna för att det va allt.

2012-06-12
osisen
osisen

.

2012-06-12
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...