App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

nästäppa!!

Jag har en jobbig nästäppa som blir så tät att jag får panik. Har använt nasil vilket hjälper men man ska ju inte använda det mer än 10 dagar. (Började i fredags) nu har jag förstått att sprayandet gör det bara värre när jag väl slutat med det. Det svullnar ännu mer i näsan. Soppas att det inte händer något när jag försöker snyta mig lr andas in med näsan. I natt har jag inte fått en ända blund för att jag vägra använda nässprayen och jag får näst intill panikångest.! Så min fråga är nu vad ska jag göra?? Jag blev sjuk i tisdags förra veckan och börjar känna mig bättre förutom nästäppan.

2012-06-12
Linelio
Linelio

prata med din barnmorska.. jag fik utskrivet kortison nässpray..... har fortfarandet 2 förpackningar att hämta ut.. men behöver dom inte...

2012-06-13
LJEE
LJEE

Det är väl också som så att man ska undvika nässpray när man är gravid, för slemhinnorna är mer känsliga då?

2012-06-13
Yrwen
Yrwen

Tessan: det började med en förkyldning för mer än en vecka sedan å jag har haft ont i halsen å varit jätte hes så allergi tror jag inte. Fast ioförsig så har jag haft gult klet i ögonen men de har jag trott varit ögoninflammation.

2012-06-13
Linelio
Linelio

Är du säker på att det inte kan vara en allergi, typ pollen? Det finns särskillda nässprayer mot det på apoteket..

2012-06-12
Tessan54
Tessan54
Barn på 2 år och 3 månader

Bebis: jag gjorde egen saltvattenlösning och hälde i en nässpraysflaska men de hjälpte inte mig det blev bara värre :-( jag hoppas ju att detta går över för det är ju en förkyldning. Jag hade inte nästäppa innan jag blev förkyld. Men usch vad jobbigt det är. Får panik när jag blir så tät så de känns som jag stoppat strumpor i näsan. Testa idag rhinocort å de hjälpte heller inte så se ända är nasin. Suck :-(

2012-06-12
Linelio
Linelio

Hej, jag fick nästäppa i samband med att jag blev gravid och det är fortfarande inte borta. Ingenting hjälper.. Men jag kör inte bara med vanlig nässpray eftersom det är beroendeframkallanden så jag köpte en som bara är saltlösning, den hjälper för tillfället och är inte beroende framkallande :P Kanske något för dig också?

2012-06-12
Bebis_
Bebis_

Någon?

2012-06-12
Linelio
Linelio
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...