App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

ni som steriliserat er! Några frågor om ni vill svara ..

Hur visste ni att ni inte skulle ha fler barn? Hur gammal var du? Vad kostade det? Vem tog du kontakt med? Hur utfördes det? titthål eller via slidan? Gjorde det ont? Har ni kapat eller stoppat igen äggledarna? Finns det några biverkningar? förutom förmågan att bli gravid då ;-) Har ni någonsin gått i ångerbanor? Hur lång tid tog det från det ni bestämt er till det att ingreppet gjordes? Har jag glömt nåt.nu så fyll gärna på om det är.något ni tycker jag bör veta mer.. tusen tack för hjälpen!

2012-06-10
osisen
osisen

Som sagt, jag vet inte resultat eller om det ens stämmer. Men om man ens ska fundera allvarligt på det så bör man helt klart vara helt på det klara och inställd på att förbli steril, inga funderingar på att kanskem, nångång..

2012-06-10
Yrwen
Yrwen

va jag läst mej till så ska man kunna ta bort det man blockerat äggledarna med.. funkar inte alltid förstås.. men det gör.det ju inte för.killar heller.. så ska man göra det får.man ju gå inför att det inte går å omvända varsej tjejen eller killen gör.det..

2012-06-10
osisen
osisen

Nu har jag inte gjort det, men haft de tankarna. Men känner mig inte riktigt klar med barnafödandet än, maken säger sig dock vara klar efter tvåan. Däremot har jag hört n(och sanningshalten i det vet jag inte) att om en man steriliserar sig går det att osterilisera sig, medan en kvinna är steril för livet..

Kan ju vara värt att kolla upp och diskutera, ifall man inte är 10000000% säker. Däremot så hade jag tankarna på att plocka bort allt, livmoder och hela skiten istället för att blocka äggledarna. Men det är mest för att jag tycker att det är så fruktansvärt drygt med mens...

2012-06-10
Yrwen
Yrwen

ja biverkningar e jag mycket nyfiken på.. ja e 27 så jag e sådär sugen på å hamna i klimakteriet.
men tanken på å behöva genomgå en abort skrämmer mej i nuläget mer än å aldrig kunna få barn igen.

2012-06-10
osisen
osisen

En kompis steriliserade sig när hon var 40 år. Det som hände henne då var att hon kom i klimakteriet...och det hon upplevt gör att jag avblåst mina planer på sterilisering. Det var ingen som upplyste henne om den biverkningen innan...

2012-06-10
tussilago73
tussilago73

åh tack.. just nu känner jag mej sjukt säker.. jag e livrädd för.å bli gravid för jag vill verkligen inte genomgå en abort.. har två underbara barn å vill absolut inte vara gravid mer.. har inte trivts med det någon av gångerna å när jag födde dottern kände jag att nej nu vill jag inte göra detta mer gånger.

2012-06-10
osisen
osisen

.

2012-06-10
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...