App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

aning orolig

jo det e så att när jag va i vecka 18-19 så hade jag ultraljud o då sa de att det va en flicka men inte till 100 % de sa att det va 2 streck mellan benen, undrar om det e sant så????. och nu har jag köpt mycket flickkläder det mesta i rosa. hoppas det stämmer. e väldigt orolig.. snälla om ni har varit med om det så snälla svara

2012-06-10
LailaHou
LailaHou
Barn på 3 år och 11 månader

två streck e blygläpparna.. men de kan ju tom se fel på senare ultreljud åxå..
jag gjorde ett speciellt könsultraljud i v26 men jag köpte ändå inte på mej allt för mycket rosa utan väntade till efter födseln med shopping.. visst lakan å så köpte jag men inte så mycket kläder.. kände att skulle det ändå bli en pojk så kan han faktiskt sova i rosa lakan ;-)

2012-06-12
osisen
osisen

som sagt, även om det ser ut att vara rätt tydligt vad det är för nåt så har det ju liksom hänt att det VERKLIGEN sett ut som en sak och sedan varit nåt helt annat när bebben kommit ut, så att köpa en massa flickkläder var kanske inte världens smartaste drag... men är det två streck mellan är det väl blygdläpparna. så var det på ultraljudet med vår stora tjej och det stämde.

sen måste jag ju faktiskt säga att när det var dags för ul så var det DEFINITIVT 100% säkert att det var en pojke. ;)

2012-06-12
mickelina81
mickelina81

tack för svaren. jag har mitt andra ultraljud typ i juli och då får vi väl se vad hon ska se och säga.

2012-06-11
LailaHou
LailaHou
Barn på 3 år och 11 månader

Det är ju lite dumt att köpa allt i rosa... Sedan får de ju inte säga att det är 100% säkert det könet, får det går inte att se 100%... Men vi fick till 98% tjej, då var det en läkare som gjorde den bedömningen, när vi gjorde RUL så knep barnet med benen så det inte gick att se. De två strecken är väl blygdläpparna tror jag.

2012-06-10
Yrwen
Yrwen

Vi ville gärna veta när vi va på vårt ultraljud och barnmorskan kollade men de va svårt o se tyckte hon....skulle hon gissa så hade de varit på en flicka men vågade inte säga till 100%, de sista hon sa till oss va "köp nu inte allt i rosa". Dem brukar väl inte säga nåt om dem inte e helt 100 på de men vist har man hört dem som fått höra helt fel. Ja hoppas de stämmer för er att de blir en flicka annars får de väl va en pojke i rosa kläder, de e ju egentligen inte hela världen kanske....de e ju många killar som klär sig i rosa idag (kanske inte klänningar bara). Håller tummarna för er i alla fall :)

2012-06-10
lillapyret7
lillapyret7
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...