App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

fundering angående hårfärgning (hemma)

jag har färgat mitt hår sen jag var liten hemma.. på alla märken så rekommenderas ett allergitest inför varje färgning 48h innan. då e min fråga menar de då att man ska köpa en hårfärg för å göra testet å en för å färgade håret? För man ska ju alltid använda hårfärgen efter den blandats.. och man får inte spara eller bara ta lite.. hur många gör de här allergitesterna egentligen.. det känns ju helt omöjligt eller har de bara de som juridisk säkerhet om nåt händer? "oj jag tappa allt håret- synd du gjorde inte allergitest"

2012-06-09
osisen
osisen

fast på paketen står det att det ska göras 48h innan färgningen.. plus att färgen ska användas omgående.. så vänta en halvtimma e ju egentligen inte heller ok.. om man ska gå efter deras rekommendationer då.

2012-06-09
osisen
osisen

jag prövar just nu en ny sort (för mej) som blir ett skum som man ska ta i.. på bilderna e det ett väldigt suddigt skum i hela håret men i mitt hår e det då inget skum.. haha..ska bmi spännande å se resultatet.. har varit hos frisören nu på morgonen å klippa mej så nu ska jag få kastanjefärg i håret med.. gud va snygg jag kommer bli.. om det blir bra förstås.. haha.

2012-06-09
osisen
osisen

dessutom så kan man ju använt en produkt flera ggr å ändå få en allergisk reaktion helt plötsligt så då borde ju testet göras på just den färgen som man tänkt färga håret med å inte en likadan.. eller?

2012-06-09
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...