App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

midsommarmat

vad ska ni ha för mat midsommarafton o den helgen då

2012-06-08
bobbis
bobbis

Förhoppningsvis blir det grillväder. Då grillar vi förmodligen kött eller fläsk och diverse grönsaker. En god sallad till det och kanske potatisgratäng eller så färskpotatis. Gravad lax kan det nog bli också, kanske på frunch-mackan, men jag gillar däremot inte inlagd sill. Efterrätt blir det, kanske jordgubbar.

2012-06-09
ElinVS
ElinVS
Barn på 2 år och 9 månader

Argbiggan - vad är  motti?

 

Ingen aning, kanske vet det dagen före, om det planeras i förväg detta år (brukar bestämmas strax innan vi ska träffa kompisarna och grilla..) Jag gillar att planera men varken  min man eller hans kompisgäng (som vi brukar umgås med) är så duktiga på att planera..

Men kan tippa på grillning på kvällen. Kanske att vi åker till antingen mina föräldrar eller hans föräldrar på lunch och då blir det väl färskpotatis, sill, köttbullar, prinskorv och kanske omelett.

2012-06-09
Yrwen
Yrwen

På midsommarafton blir det sill, potatis, kokt ägg, gräddfil och gräslök med tillbehör... jordgubbar och glass eller grädde till... ev grillat på kvällen om det är väder för det... fast det kan lika gärna bli sillen på kvällen istället och nån lättare picknickkorg på dagen ifall vi åker iväg å dansar runt midsommarstången...

Resten av helgen ingen speciell mat...

2012-06-08
Känguru
Känguru

hmm färskpotatis vill ja ha men det vill ja varje dag på sommarhalvåret ;-)
Sen blir det väl grillning skulle ja tro :-)

2012-06-08
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...