App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Era bästa tips!

Såg här en fråga om att göra rent tvättmaskinen...Tänkte då på att kan vi inte dela med oss av små knep och tips vi brukar använda oss av?! Kan ju vara allt möjligt, sånt som förenklar vardagen en aning, rengöring, matlagning, spara-tips osv... Jag använder ättika i badrummet, tar bort avlagringar Kokar disktrasor med lite tvättmedel/diskmedel, de tål att användas många gånger När jag kokar kräm har jag i lite vaniljsocker Överbliven grädde häller jag i iskubformar, sen är det smidigt att ta ett par stycken ur frysen och lägga i såsen

2012-06-03
tussilago73
tussilago73

Jag kan varmt rekommendera TupperWares (svindyra) putstrasor! Jag är helt hopplös på att tvätta fönster, blir alltid ränder och sånt efter, men denna trasa torkar man bara av fönstret med, använder den fuktig. Torkar rent fönstret och klart. Inga medel, ingeting och det blev faktiskt skinande rent, inga ränder!

Försöker laga mycket mat i gjutjärnspanna.

Fläckar på kläder gnuggar jag in med Yes diskmedel (funkar bäst), sedan även med Tabort/Vanish och tvättarm, och i stort alla fläckar försvinner med det.

2012-06-05
Yrwen
Yrwen

*puff* :)

2012-06-04
tussilago73
tussilago73
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...