App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

det här med barnvakt..

Både jag och mannen längtar efter EN kväll tillsammans, utan vår lilla tjej, för att gå ut och käka ngt och kanske se en film men... vår älskade lilla dotter är inte rolig att lämna bort om så än bara för ett par timmar.. Vi har provat att lämna till farmor och farfar och dem träffar hon iaf en gång i veckan men hon trivs inte alls hos dem. Hon brukar bli ledsen och skrika och låter sig inte tröstas av dem.. Vi har provat att lämna till mormor som hon också har träffat ganska regelbundet sen hon föddes men det är samma sak där. Hon ska inte bli matad heller och bäst fungerar det om hon sysselsätts hela tiden utan att behöva vara ansikte mot ansikte med dem. Hon är 7 månader nästa vecka och nu undrar jag om/när detta kommer att ändras? Man vill ju inte lämna bort henne till andra när det blir så.. jag hade inte velat passa någon annans barn som bara skriker och gråter hela tiden.

2012-06-03
just_m
just_m

låter jobbigt när man inte kan ha med henne.. på så vis har ju mina barn varit "lätta" visst dottern e aningen mer komplicerad som person men vi kan sova borta och så utan problem.
men du kan inte lämna henne med din man då å ta en tjejekväll med nån kompis.. eller ja det behöver ju inte vara just en tjej ;-) bara så du får komma ut å andas lite.. bio, middag osv.. eller är det likadant när pappan har henne?

2012-06-04
osisen
osisen

Det handlar ju även om att man ibland blir bjuden på tillställningar där jag anser att barn inte hör hemma, t.ex. studentfester.. Inte vinner lilltjejen ngt på att behöva bli dragen med på dessa fester med stök och oväsen.. Då tycker jag att hon kan ha det bättre o mysigare ngn annanstans. visst kan man då som förälder strunta i dessa fester men det är inte alltid så lätt när det gäller syskon och släkt..

2012-06-04
just_m
just_m

Jag önskar att jag hade kunnat ta med henne överallt! Men vår lilla bestämda tjej finner inget lugn någon annanstans än hemma..

Jag har provat att tillbringa kvällen med henne hemma hos ngn annan och det slutar alltid med att jag får gå fram och tillbaka med en skrikande unge som absolut INTE vill somna borta. Till slut ger jag upp och kör hem och då tar det bara 2 sek sen sover hon gott..

Jag har inget behov av att vara ifrån henne, men för att kunna få lov att känna sig lite som den personen man var innan man fick barn så skulle jag gärna vilja kunna lämna henne ngn enstaka gång utan dåligt samvete!

2012-06-04
just_m
just_m

men hon e ju bara 7mån.. hon behöver uppenbarligen mer tid.
ta din man å gå ut å käka med henne.. hyr en film å se hemma.
eller gå ut å käka med en kompis å låt din man va hemma.. :-)
å så kan han göra tvärtom..
ja tycker lite med å bli förälder handlar om å lära sig umgås med varandra med barnen närvarande.

2012-06-03
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...