App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Pyssla med 2 1/2 åring

Är sugen på att börja pyssla lite med min 2 1/2 åring. Brukar ni lägga pärlor med era barn i den åldern? Är lite sugen på att testa. Vad brukar ni mer pyssla med?

2012-06-01
sandra83_
sandra83_

I den åldern pärlade vi med maxipärlor jag ocg grabben. Play dooh var oxå väldigt populärt och måla med vattenfärg.

2012-06-02
Fideli73
Fideli73

Som mellesmorsa kan jag rekommendera fingerfärg. Det kan man enkelt göra egen som är helt ofarlig ifall liten får för sig att smaka. Trolldeg kan man också göra egen. Dega ihop en rolig figur, torka i ugnen och måla den sen. Den smakar så pass illa att jag tror dom spottar ut det på en gång :) Varför inte gå ut i naturen och plocka kottar, pinnar, blommor etc. Då kan man limma och skoja! Lägg lite klister på tex en kartongbit och låt liten sätta fasst lite av fynden. Kan bli ett riktigt konstverk dessutom ;) Har man en tapetrulle liggandes någonstans kan man rulla ut en bit på golvet. Låt liten lägga sig där och måla konturen på barnet, det kitlas härligt också! Sen kan man tillsammans måla den :) Finns massa kul sätt att pyssla på :)

2012-06-02
annicha88
annicha88

Vi brukar måla men han tycker bara det är roligt fem minuter och vill sen göra nåt annat. Pussla tycker han är jätte roligt och kan faktisk sitta och pussla jätte länge. Kanske ska testa dom stora pärlorna och se om han gillar det:) kom gärna med fler tips om ni kommer på nåt.

2012-06-01
sandra83_
sandra83_
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...