App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

missfall

hej alla kloka mammor här ute! länge sen jag var in här,  nu behöver jag lite hjälp. 8april sista första mens dag. plussade den 20, började blöda den 22. först mycket brunt, sedan gick det över till rött mot kvällen och fortsatte så i 5dagar. mina ömmande bröst avtog. efter 2dagar. idag börjar mina bröst ömma igen, mitt illamående har förvärrats de senaste dagarna och jag blir inte klok på det här.. även om jag tar ett nytt test kan det ju visa fel då man visa plus upp till 2veckor efter ett MF. BM är svår att få tag på och funderar på att ringa gyn 8mil bort på måndag och rådfråga dom. men det är en hel helg dit och den här väntan och tvekan är så jobbig. i september förra året förlorade jag en till i v8, men då gick alla symtom snabbt över. om nu det här är ett MF där symtomen är kvar länge kan då något vara fel på mig?? snittades -10 ett mf-11 och nu ett igen..hur många i stäck ska man ha för att behöva kolla upp det?? tredje MF sammanlagt och har två barn. (5e grav. nu) hoppas ni förstog nått av mitt snurriga inlägg.är själv väldigt förvirrad av signalerna min kropp skickar.

2012-06-01
ballongvisp
ballongvisp
Bebis på 14 månader

Okej, då är jagf med igen. Tyvärr kan det fortfarande vara missfall, det kan tydligen bli så :(

2012-06-01
Yrwen
Yrwen

sista mens 8april, plussade 20maj, började blöda 22maj, (ung 1vecka sen) i ung v7. 4dagar sen jag slutade blöda. och har nu åter fått ömmande bröst och starkt illamående när blödningen upphörde.

2012-06-01
ballongvisp
ballongvisp
Bebis på 14 månader

Jag tror att de börjar kolla om man får typ 3 missfall i rad, men är lite osäker, kan ju även vara lite olika i olika landsting. Plussade du 20 april, började blöda 20 april så borde ju ett test visa "rätt" svar nu från den graviditeten kan ju jag tycka, det är ju över en månad sen.

2012-06-01
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...