App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Bh????

Alltså, bh till 11 åringar hur vanligt är det?? Min dotter tjatar om en och säger att det är många som Har de nu. Dom går i 4 an. Själv fick jag min första riktiga Bh i 7an.Toppar har hon ju. Har lovat att vi ska titta på en i morgon, men har dom Verkligen så små kupor??? Hjälp mig med detta, snälla. Det känns som jag är gammeldags eller nåt, men jag Tycker det är tidigt. Min jobbe kompis som har en dotter I samma klass köpte spets trosor till sin dotter förra året. Jag tycker bara, låt barnen vara barn. Vill gärna ha era åsikter!!!

2012-05-31
Mojje
Mojje

jag fick min när ja va tolv tror ja.. då hade brösten just börjat växa hade igår behov egentligen men ja kände mig stor å det va spännande..
det e ju mycket som händer när man blir tonåring och vill man ha Bh så tycker ja inte det e så stor grej. man kan köpa en så får de prova. :-)
tror ja hade 65A på min första, en vinröd med en liten vit virkad spetskant.. (som sagt, det va en stor grej)

däremot hade ja inte köpa något porrigt eller så varken trosor eller bh å ja hade även förklarat varför ja inte tycker det passar.. men det e ju något som ja personligen inte gillar men andra kanske inte alls tycker det e en stor grej.

2012-05-31
osisen
osisen

När jag började titta till mig själv, i högstadiet nån gång, var den  minsta stlk 65AA, så det finns nästintill oexisterande kupor...

2012-05-31
Yrwen
Yrwen

Håller med föregående talare, behövs det så behövs det...annars inte lixom. Tycker inte frågan är direkt åldersrelaterad eftersom bröst kommer olika.  Jag började med bh väldigt sent eftersom jag tyckte det var obekvämt, använde hellre toppar trots att jag hade nog med "fyllning för en bh" :D

2012-05-31
Ludvig82
Ludvig82

Puff

2012-05-31
Mojje
Mojje
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...