App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Depression

Hej! Jättejobbigt att skriva om detta men jag har hamnat i en depression och vet inte hur jag ska ta mig ur den, det har gått så pass långt nu så att jag vill börja skada mig själv. Någon här som varit i denna sits och har ni isf något tips på hur man kan ta sig ur en depression på bästa sätt? Vill bara kunna må bra igen

2012-05-30
Sunrise
Sunrise

men va fanns e det för jävla sätt?!?! Helt ärligt hur kan man vara så förbannat korkad.
Kan du inte ringa vc idag och be att få prata med någon på en.gång.. gråt gärna åxå och säg precis som det är.
snälla gör det!!! lyssna på lullaby hon vet!!
men snälla ring vc eller gå dit.. för ditt barns skull om inte annat! eller du kanske har flera?

2012-06-07
osisen
osisen

Tog mod till mig att prata med sambon om detta men fick tyvärr ingen direkt bra respons, om jag inte blir "gladare" snarast så tänker han lämna mig. Vet inte om det bara var något han sa för att puscha mig men det gjorde verkligen inte saken bättre. :(

2012-06-07
Sunrise
Sunrise

men hur ska du vara en bra mamma till din dotter när du mår som du gör... du e skyldig henne att ta tag i detta annars kommer hon garanterat å få ta smällen..
tänk själv den dagen hon hittar dej med uppskurna handleder? det är inget något barn ska behöva se eller gå igenom eeller framför allt vara rädd för.
sök hjälp å det nu innan det händer något.. det ser ju betydligt bättre ut om man söker hjälp i tid ur vårdnadssynpunkt än efter att man skadat sig själv.. å även om man bara vill få lite ont så e det svårt å sluta eftersom det jobbiga inte går över trots den fysiska smärtan å då gör man lite till å lite till.. det blir till ett beroende :-\
kbt ska vara jättebra mot just depressioner å kommunen har säkert sånt men det brukar vara långa köer så ja tycker du ska ta dej till en psykakut.. å skäms inte.. du är inte ensam å majoriteten är kvinnor!
Å ingen kommer se på dej som en dålig mamma för det är precis tvärtom.. söker du hjälp så är du en fantastisk mamma!!!!
prata med någon du litar på.. du måste få hjälp!

2012-06-01
osisen
osisen

Skämms så fruktansvärt mycket för att ha hamnat i denna depression, jag har behärskat mig själv från att handla med att skada mig själv men kan inte förneka att jag tänker på det dagligen vilket jag verkligen skämms över :( Jag har en dotter på två och ett halvt år och vet att detta låter märkligt men jag är rädd för att folk i min omgivning ska se ner på mig för att jag mår som jag gör, Jag har inte heller den bästa relationen med hennes pappa och skulle han få reda på detta så är jag rädd för att han kommer att handla på ett sätt som jag inte skulle klara av

2012-05-31
Sunrise
Sunrise

Kommentaren har tagits bort av författaren.

2012-05-31
Sunrise
Sunrise

depressioner beror ju på att seretenin nivån är för låg .. det blir som en blockad i huvudet å man kan helt enkelt inte känna eller tänka på det sättet man normalt sätt tänker när man mår dåligt. Att skada sig själv är ett sätt att känna.. eftersom hjärnan plötsligt inte gör det å allt är nattsvart..
för ja antar att du inte vill dö.. oftast vill man.ju inte det utan bara hitta en utväg ifrån mörkret!
jag hoppas verkligen du tar tag i detta å inser att du inte klarar det själv?
har du barn så tänk på dem i första hand! sök hjälp för deras skull och får du då vara borta på sjukhuset ett tag så är det så men då blir du ju förhoppningsvis frisk å kan komma hem å vara den.mamma du.vill vara sen!
lycka till!

2012-05-31
osisen
osisen

tycker att du ska åka till psykakuten å be att få bli inskriven så då kan få medicineras och vara under uppsikt.. tar ett par veckor innan antidepressiva fungerar.. där får du även pratat med folk och sån där terapi vd det nu heter som fungerar bra för just depression.
antagligen får du nån form av panikångest?!? Eftersom du vill skada dej?
Att klara det ensam är svårt å antagligen kommer det inte gå. Skäms inte för du är sjuk så be om hjälp. be sambo eller.förälder eller bästa kompis å följa dej dit!

2012-05-31
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...