App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Havande..

Jag är gravid för andra gången och skall enligt beräkningen va i ca vecka 7, men min mage putar ut ovanligt mycket och kan känna med handen ovanför bäckenbenet, att enligt mina egna beräkningar är jag antingen mycket längre gången, har en stor bebis, eller kanske väntar tvillingar. Min fråga till er som redan fött tvillingar och har lite mer erfarenhet, hur känner man av tvillingar, blir man extra tung, trött almänt jobbig?? Min första graviditet hade jag både illamående, foglossningar och magen blev rund först i 3e eller 4e månaden.  Väntar spänt på svar, mvh BB

2012-05-30
BB89
BB89

tackför era svar, ja jag får nog vänta till ultraljudet i början på augusti. Kan nämna att min man är själv tvilling och de finns tvillingar på min fars sida också, så det finns i generna iaf. men får helt enkelt vänta spänt och se :)

2012-05-31
BB89
BB89

Vi har tvillingar på 20 mån men visste inte om det förräns i vecka 20... Trots flera läkarbesök för ihållande illamående dygnet runt, oerhörd trötthet, många många kräkningar dygnet runt och jag vet inte hur många prover så menade läkaren att jag hade blödande magsår och var laktosintolerant... Haha, så fel han hade! Han sa att han tagit gravtest men att det var negativt så det trodde jag ju på men det var tydligen helt fel. Så vecka 20 tog jag ett hemmatest och v 21 gjordes det ett ultraljud som visade att det var två! Och från vecka 22 till 28 så gick jag från väldigt lite mage till att se fullgången ut med ett barn. Kontentan av det hela är väl att det hela kan te sig väldigt olika hos olika individer.

Berätta gärna vad du får för svar, jag är ju jättenyfiken! :)

2012-05-30
fridulino
fridulino

Nu har ju inte jag tvillingar,  men så tidigt bör man inte kunna märka skillnad mellan ett eller flera barn... Och det sägs ju att alla barn växer lika fort fram till v 20 så att det skulle vara större än nåt annat är ju inte heller så troligt.. SÅ antingen är du längre gången eller så känner du nåt annat.. Många organ flyttar ju på sig för att ge plats.

2012-05-30
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...