App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Havande..

Jag är gravid för andra gången och skall enligt beräkningen va i ca vecka 7, men min mage putar ut ovanligt mycket och kan känna med handen ovanför bäckenbenet, att enligt mina egna beräkningar är jag antingen mycket längre gången, har en stor bebis, eller kanske väntar tvillingar. Min fråga till er som redan fött tvillingar och har lite mer erfarenhet, hur känner man av tvillingar, blir man extra tung, trött almänt jobbig?? Min första graviditet hade jag både illamående, foglossningar och magen blev rund först i 3e eller 4e månaden.  Väntar spänt på svar, mvh BB

2012-05-30
BB89
BB89

tackför era svar, ja jag får nog vänta till ultraljudet i början på augusti. Kan nämna att min man är själv tvilling och de finns tvillingar på min fars sida också, så det finns i generna iaf. men får helt enkelt vänta spänt och se :)

2012-05-31
BB89
BB89

Nu har ju inte jag tvillingar,  men så tidigt bör man inte kunna märka skillnad mellan ett eller flera barn... Och det sägs ju att alla barn växer lika fort fram till v 20 så att det skulle vara större än nåt annat är ju inte heller så troligt.. SÅ antingen är du längre gången eller så känner du nåt annat.. Många organ flyttar ju på sig för att ge plats.

2012-05-30
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...