App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Sitter i en svår sits :/

Jag har precis börjat ett nytt jobb. FÖRSTA gången som jag har möjlighet till fastantsällning! Provanställning i 6 månader nu. Började 10 april, så det blir ju 10 oktober som den blir fast ifall jag får fortsätta. Problemet är att jag är under snart påbörjad utredning om ADD och har lite svårare att lära mig jobbet på samma tid som de andra. Hjärnan går på högvarv hela tiden. Slutar ALDRIG tänka! Kan ligga jättelänge om kvällarna utan att somna bara för att en viss rad i en låttext bara snurrar runt där inne, bl.a! Har inte haft en avslappnad sömn på över 10 år och därför är jag ALLTID trött. Och då får jag svårt att koncentrera mig och glömmer väldigt mycket. Detta har jag berättat för min arbetsledare/chef och hon verkade vara ganska förstående, men verkade ändå samtidigt tycka att det är lite besvärligt för hennes del på nåt sätt. Varje vecka har det alltid vart nåt som gjort att jag måste gå iväg en stund under dagen eller sluta tidigare. Gällande både ADD:n och min dotter. Känns som om jag kanske inte ligger så bra till just nu med andra ord. Och nu är jag ju gravid! Vilket JAG är superglad för, men känns inte som om det kommer bli så uppskattat när jag måste berätta det. Vill ju vänta så länge som möjligt med att berätta, men iom att det verkar som om jag kommer må som förra gången (var sjukskriven halvtid pga extremt illamående i början) så måste jag kanske berätta snart. Men jag är så rädd att förlora fastanställningen! Ååh, hur ska jag göra??

2012-05-28
xLillaMy
xLillaMy

Jag är ju bara i v. 5 än. Tror ni det försämrar mina chanser att få fast om jag berättar nu eller så sent som möjligt?

Ifall jag ska berätta nu, är det inte bäst att vänta till efter v. 12?

2012-05-29
xLillaMy
xLillaMy

du måste ju inte sjukskrivna dej pga illamående.. det e ju upp till dej själv.. ja spydde som en gris i flera månader men va inte hemma en dag från jobbet.. så det ligger ju mest i din egen vilja.

tror inte de kan säga upp dej pga du e gravid trots provanställning. däremot kan de ju säkert hitta på en annan ursäkt! men att dölja din graviditet till oktober blir nog svårt så då hade jag nog varit ärlig från början å sagt som det var å hoppats på det bästa.. hade provanställningen varit över tidigare hade ja försökt vänta å säga till efter.

2012-05-29
osisen
osisen

Slappna av och invänta hur det blir.. Försök att inte oroa dig för det nu, då kommer du bara att må ännu sämre...

2012-05-29
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...