App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Aaj!

Har bara såå ont av denna ilande känslan nertill som trycker på. Är idag i vecka 35+1 så jag vet jag att det är dags att trycket belastas neråt, men fy vad jobbigt det är just nu...=/ För stunden är halsbrännan extrem också, så det är inte lätt att vara jätteglad just nu. Man förstår åtminstone att det närmar sig. Kan knappt gå, och att klä på sig att en utmaning. Min son på snart 19 månader är igång för fullt och jag längtar tills vi har en till liten busunge i vårt liv! Bebisen har det hemskt trångt just nu.. Sitter och tittar på min mage som rör sig överallt, häftigt är det. Men som sagt så gör det lite ont också då huvudet stöter ner och det ilar enormt. Blir dunderkissnödig dessutom :) Man känner igen tecknen men en del hade jag glömt.. Hmm..Strax laga middag, men vet inte vad.. Tips någon?

2012-05-28
fiasson
fiasson
Barn på 2 år och 8 månader

Ja det är ju det man tröstar sig med :) Allting jobbigt är ju bara tecken på att bebisen är fullt kapabel till att busa rundor. En väldigt livlig liten figur, hehe. Tack för stödet :)

2012-05-28
fiasson
fiasson
Barn på 2 år och 8 månader

Det är ju de man gör, man glömmer allt jobbigt med att vara gravid och förlossningen och kommer ihåg de roliga och mysiga:)

Usch hade också mycket problem i slutet med halsbränna, kunde nästan inte äta något utan att få de, inget roligt

Hoppas de blir bättre snart:)

2012-05-28
majbarn5
majbarn5
Barn på 2 år och 2 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...