App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Gravid och fundersam

Hej alla som är i samma sits som jag.  Nu är man gravid i v.34+4 och ännu inte förstått sig på att man snart ska bli mamma. Hur mycket man än förbereder sig så kan man nog inte riktigt inse att det snart är dags. Medans jag sitter här och skriver så hickar det där inne i magen, det sägs att om bebis hickar mycket i magen så kommer den hicka mycket sen också. :) Jag har komit in i den fasen av graviditeten att jag tänker sjuukt mycket på förlossningen, "kommer jag hinna in" "När är det dags" "hur känns en värk" "kommer man skita på sig" mm. Allt flyger runt, men jag ser bara framför mig att min förlossning kommer vara som på rosa moln eftersom min graviditet har varit det än så länge. Men så ska man ju inte tänka?! Tänker jag de värsta så kommer de ju inte vara så illa. hmm.. Det härliga är att alla har sin individuella graviditet, ingen är den andra lik. =) Jag har både en hund och en katt och funderar också på om dom skulle känna av när det är dags, man hör ju från folk att hundar känner av så fort det är något, om man mår dåligt eller något annat. Har också hört att man börjar måla när man blir gravid, måla ramar, tavlor, möbler mm. jag gjorde det iallafall och tyckte det va väldigt kul när jag fick höra att det va en typisk gravid/gå hemma grej :) Vad har ni andra för tankar och funderingar. Det kan vara vad som helst, jag tycker att vi börjar skriva om våra tankar här och delar med oss lite :) /Alexandra

2012-05-28
Alekssandra
Alekssandra
Bebis på 15 månader

Katten kanske reagerade, men jag vet att en kompis till oss (kille) sa varje gång han såg mig under dom sista två månaderna att "Du kommer att bajsa på dig!". Det gjorde jag inte. In you face!

Jag sa till barnmorskan att jag var orolig över att inte hinna in. Men hon och alla andra sa att skulle jag föda någon annan stans så har det ju gått bra.

Alla säger Njut! och gör det, njut över att det är du/ni och inte en till än. För även om barn ger än kärlek och allt så kan det vara så lätt att glömma bort en själv när väl barnet har kommit.

2012-06-13
Gunilla1987
Gunilla1987
Barn på 1 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...