App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Går på pottan - mamman (jag) i familjen helt störd! Haha.

Min son har börjat intresserat sig för pottan. Han har under en tid sprungit och prata om pottan, att han ska kissa men det händer ingenting. Han har liksom skojat om att han ska kissa. Och så en dag för ett par veckor sen hände det. Han kissa. Jag gic och babbla i telefon, han tala om att han ville kissa på pottan, jag tog av honom blöjan och bara ja ja, så prata jag vidare. Sen fick jag se att han faktiskt kissat på pottan. Jag börja klappa händerna och berömma honom massor. Jag gick och log i flera timmar. Helt störd. Härom morgonen vakna han och berätta att han hade ont, peka mot snoppen. Först tänte jag nej, kan han fått urinvägsinfektion eller nåt annat. Sen kände jag på blöjan...TOM. Älskling , du måste kissa, då får du inte ont. Bara kissa i blöjan. Nepp, jag fick order att det var potta som gällde så och han kissar på pottan. Lika galen då och står och applåderar.   Och igår babblar han om att han ska kissa/bajsa. Han tar av sig blöjan och sätter sig på pottan. Inget kiss kommer och jag som var supertrött sa till honom att komma och ta på sig blöjan men han sitter kvar och så reser han på sig. HAN HAR BAJSAT PÅ POTTAN. Haha. Lika galen då. Jag ringer mormor och bara HAN HAR BAJSAT PÅ POTTAN. Haha. Jag vet störd men jag är så imponerad att han gör det själv, tar insativen även om det bara händer få gånger. Han är redo, det har kommit själv. Han är vissligen 2 år 8 månader men kanske en blöjfri kille i sommar! Japp, störda mamman kommer forsätta applådera närmsta gångerna och gå och sväva på moln av stolthet. För lite kiss och bajs.!

2012-05-26
FrökenRabarber
FrökenRabarber
Barn på 2 år och 8 månader

vi bus tränar lite med potta. Hon är 16 månader men varända gång jag sätter henne så skriker hon. Så jag får vänta. Hon kissar bra i blöjan men håller sig och bajar inte på natten.

Jag skulle också aplodera. Så fortsät med det! ;)

2012-06-04
Gunilla1987
Gunilla1987
Barn på 1 år och 9 månader

å va skönt.. min va blöjfri helt strax innan fyra år.. han vägrade så det va bara å muta å ha sig så du kan va lycklig du.. han bajsade i kalsonger i flera månader efter han lärt sig kissa på toan :-\

2012-05-26
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...