App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hur ska jag veta?! HJÄLP?!

Den 13:e april kom min hormonspiral ut av sig självt och hade sedan en blödning 14:e-16:e april. Fick sen en blödning igen den 7:e maj som varade till den 9:e. Har ingen aning om jag har haft ägglossning eller om allt har kommit tillbaka till vanlig ordning med mensen och allt. Nu har jag fått grav.symptomer som har hållit på i ca en vecka. Trött som attan redan så här tidigt på kvällen, illamående då och då, reagerade starkt på mannens tobak (vilket jag aldrg gör annars) igår, synliga blodådror på hela kroppen, ömma bröstvårtor och molvärk i magen till och från. Tog ett test i måndags och det visade negativt, tog ett idag och det var också negativt. Har en son sedan innan så lite känner man ju igen sig i men kan det vara så att jag är gravid men att det inte finns tillräckligt med hög halt av grav.hormon än? Vet ju inte när jag har BM när jag har haft blödningar vid två tillfällen. Kan en ha varit en nidblödning? Någon som har varit gravid trots flera negativa test?

2012-05-25
AnniIsaksson
AnniIsaksson
Bebis på 9 månader

Med min mellanson kände jag av det tidigt, gjorde ett negativt test och såklart besviken... men symptomen försvann inte och gjorde ett nytt test efter en vecka och det var positivt!

Sen får jag erkänna att jag har varit skengravid ett par ggr också... önskat mig en graviditet så hårt att jag fått alla symptom... som sen inte har varit nåt ändå.

Men vänta en vecka och gör ett nytt test... Den lyckan när man får ett positivt svar... det går ju inte att beskriva med ord :)

2012-05-30
zmiley
zmiley
Bebis på 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...