App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Magsjuka, och flytt om en vecka! :(

I onsdags började min dotter från ingenstans att kaskadkräkas i vagnen på väg hem. Det fortsatte hela kvällen, och vi uppsökte akutvårdcentral, totalt i onödan då läkaren tyckte hon såg "pigg och frisk" ut. Hon hade då kräkts 11 gånger på tre timmar, och fick inte behålla någonting. Kräkningarna höll sen upp i ett dygn, men då började diarrén. Och inte bara hon! Min man började också springa på toa, och rätt var det var hängde han med huvudet ner i holken! Jag känner mig än så länge rätt ok, lite kymig i magen och lätt yrsel, men jag håller mig på benen. Om en vecka idag går flyttlasset! En hel historia i sig själv, då vi får nycklarna till den nya lägenheten samma dag som vi skall lämna ifrån oss vår gamla lägenhet- städad och klar. Kl 12.00 skall vi vara utrymda! Flyttfirma är bokad, och mina föräldrar kommer och hjälper oss att "städa oss ut" allteftersom flyttgubbarna bär ut saker. Jag är alltså den enda just nu här hemma som är arbetsför, och med min taniga kroppshydda är det inte mycket jag kan göra i form av skruva ihop stora möbler osv. Håll tummar och tår att min man repar sig snarast, och även dottern för nu lever hon på välling (om ens det), och är gnälligare än gnälligast, vilket inte underlättar i det allmänna kaos som är vår lägenhet...

2012-05-25
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 11 månader

Uppdatering igen; de är friska och återställda! Och jag klarade mig helt och hållet (vem kunde ana att kvinnan i hushållet höll sig frisk medan mannen var döende, otippat. ;))

Nu packar vi för fulla muggar, och det känns som att vi har läget under kontroll! Hoppas jag har rätt. :P

2012-05-27
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 11 månader

ALLA mjölkprodukter retar en tarm som har diarré. Kallt te är stoppande . Ha gärna i lite druvsocker eftersom det tas upp bra av kroppen och inte retar tarmen lika mycket som vanligt socker. Rårivet äpple är stoppande. Kokt ris är stoppande. Enligt snabbkoll på nätet är färska blåbär laxerande medan kokta blåbär är stoppande. Så koka egen blåbärsoppa som du sötar med druvsocker.

2012-05-25
Nickan
Nickan

Fick ett telefonsamtal från mannen som bor i lägenheten vi skall flytta in i, och han sa att vi kan få nycklarna på måndag istället för fredag! Jippi! Så flyttfirman är ombokad, och sen har vi två dagar att städa ur den gamla lägenheten, istället för att både flytta och städa på 5 timmar.

Men håll nu tummarna att gubben min blir frisk, för nu blev det plötsligt mer stressigt med själva packandet...

2012-05-25
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 11 månader

prova blåbär är också stoppande, rekomenderar majsvälling med om hon bara vill ha sin välling

hoppas ni kryar på er snart och att allt går bra med flytten!

2012-05-25
majbarn5
majbarn5
Barn på 2 år

majsvälling e stoppade..

2012-05-25
osisen
osisen

Jasså? Har jag inte tänkt på. Det är just precis fullkornsvälling hon får. :P Tack för tipset!

2012-05-25
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 11 månader

:(

2012-05-25
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...