App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ärr - försäkring - dags för ersättning.

Sonen skada sig som liten och fick ett kraftigt ärr i ansiktet. Det syns mycket men nu när jag sa skicka in bilder på ärret är det svårt att få fram hur mycket det faktiskt syns. Blixten tar bort hälften för det bländar. Tar då utan blixt men ärret syns inte så bra när man tar helbild för att faktiskt visa hur mycket det syns på avstånd. Nu sitter sonen 4 meter i från mig och man ser ärret tydligt och klart. När bilden går skapligt att ta. Hur noga är de? Hur brukar de vilja ha bilderna? Jag totalvägrar en "liten" ersättning för detta syns rejält och han kommer aldrig bli av med det i ansiktet. Kan man överklaga om man anser att det blir en för liten ersättning? Nu är det inte så att jag ska sitta och pressa pengar på det, absolut inte. Men jag är rädd att bilderna faktiskt inte gör det rättvist. Nu har han fått vårsol i ansiktet så det syns lite minder än det gjorde för en vecka sen. Men så är det ju med sommar hy och vinter hy. Hur har ni gjort? Ärret syns på flera meter i verkligheten, det är i ögonfallande, får många kommentarer om det, syns både från sidan och framifrån. Men bilderna gör det verkligen inte rättvist. Vet inte hur jag ska göra. Bilderna blir skit. Hur gjorde ni? Hur noga var de?   (Fotograf får man ju inte använda såklart och det förstår jag.)

2012-05-24
FrökenRabarber
FrökenRabarber
Barn på 2 år och 11 månader

Syns det inte bättre om du tar korten utomhus i dagsljus?

Visst är det så att killar får mindre ersättning än tjejer, just för att utseendet anses "viktigare" för tjejer. Eller var det bara så förr kanske?

2012-05-25
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år

grejen e att de bedömer efter en mall där olika kroppsdelar e indelade i olika områden.. sen har det väl med storlek å så å göra åxå kan ja tänka..
hur som helst så tror ja inte.det spelar så stor roll bara de ser var det sitter och hur stort det är.
vi har Folksam.

2012-05-24
osisen
osisen

Osisen, vad hade ni för försäkringsbolag?

2012-05-24
FrökenRabarber
FrökenRabarber
Barn på 2 år och 11 månader

Aaa, tack för tipset. Vet inte om det finns här omkring. Inte hört talas om det men det är ju smart.

Grejen är den att på mina bilder syns ju såklart ärret men inte lika tydligt som det syns i verkligheten. Beror ju på vinkel, ljus och miner osv. Skule helst viljat skickat in en film. Eller att det kollat på honom och själva ta en bild. Borde vara smartare om de hade såna grejer så det alltid bli så rättvist som möjligt. :)

2012-05-24
FrökenRabarber
FrökenRabarber
Barn på 2 år och 11 månader

finns vissa fotoställen typ där man tar bilder till körkort som även tar ärrbilder.. kanske kan va nåt. sonen har ett fyra cm långt ärr mitt fram på halsen.. syns tydligt.. han fick 8,5 tusen.. :-\

2012-05-24
osisen
osisen

*

2012-05-24
FrökenRabarber
FrökenRabarber
Barn på 2 år och 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...