App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tänder på G??

Förra helgen blev dottern lite krasslig/snuvig och sov lite sämre på nätterna. Hon har aldrig varit sjuk, förkyld, febrig eller haft ens snuva tidigare så det kanske var dags nu? I början av denna vecka. Har hon vaknat tidigt, skrikigt och varit gnällig på kvällstid och nu i 2-3 dagar har hon blivit väldigt lös i magen (diarré). Det måste va tänderna som är på väg att komma ut? För hon dreglar himla mycket nu också och har gärna leksaker eller fingrar i munnen det mesta dels. Har känt i munnen på henne, och det känns som tänderna är precis under tandköttet, så de kommer spricka ut när som helst, antar jag. Hon har inte fått några tänder än, så det är nog de första som kommer nu :) Har ni haft liknande "besvär" med era bebisar när tänderna kommit? Hur länge kan detta hålla på?

2012-05-24
Ansku86
Ansku86

Äpple kan ju göra att man blir hård i magen, blåbär kan också funka. Har för mig att banan och avokado kan göra en hård i magen.

2012-05-24
Yrwen
Yrwen

Något som man kan ge bebisen när hon är jättelös i magen?
Något som gör bajset hårdare?

Tips tack!

2012-05-24
Ansku86
Ansku86

När du säger det, tror att jag också har ett sånt häfte.. Borde kolla där...

2012-05-24
Yrwen
Yrwen

Jag fick litet häfte hem från Folktandvården och där står de bl.a. att kindtänderna kommer mellan 14-26 månader. Framtänderna kommer mellan 6-12 månader.

2012-05-24
Ansku86
Ansku86

Min tjej hade väldigt lindriga tandsprickningar, så jag känner inte igen det där men det låter ju väldigt mycket som att det är tänderna som spökar.

 

Däremot börja rjag bli fundersam på om min tjej håller på att få fler tänder, hon blir 2 i sommar, dreglar extremt mycket, har gärna fingrar i munnen men jag vet ju inte om hon ska ha fler nu eller om det är nåt annat.. Det får plats en vända till längst bak, hon har väl 1 rad kindtänder, vet inte om de ska ha fler eller om det är 3 årständerna som är nästa?

2012-05-24
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...