App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

tidigt?

Är det tidigt att börja bunkra upp med bebis grejor redan i v. 21 ? Har alltid tyckt folk jäktar med de men de kanske är lika bra? Och vart ska man börja?

2012-05-24
Linelio
Linelio

Vi har bytt till ett sånt där som kostar flera tusen nytt men det är bara för att vi fick det gratis av min syster :)

2012-05-24
Yrwen
Yrwen

Ja jag tittade precis på ett snigla skötbort. Varföt ska man ha värsting sakerna jämt för de borde väll duga med ett sånt :-) de kan man ju måla med.

2012-05-24
Linelio
Linelio

Självklart ska du titta på barnmöbler när du ändå ska till IKEA!! Vi hade ett sniglar skötbord, alldeles utmärkt! Har även en spjälsäng och växasäng därifrån :)

2012-05-24
Yrwen
Yrwen

Håller med tidigare kommentarer, börja så tidigt du vill. Jag väntade till sista månaden med mitt första barn, är skrockfull och vågade inget annat :P Men nu med nr två handlade jag kläder direkt när jag visste könet i vecka 18 och planerade med vagn och sådant direkt :)

2012-05-24
fiasson
fiasson
Bebis på 12 månader

Jag menar mest skötbord å så. Ska nämnligen till ikea i morgon å det finns ju fina och billiga skötbord där.

2012-05-24
Linelio
Linelio

Det beror lite på vad man menar med bebisgrejer.. Det är absolut itne för tidigt att börja titta på vagn, säng, skötbord och sådana saker, jag skulle säga att det är lite tidigt att börja köpa på sig blöjor och salvor... KLäder kan man börja titta på, men kanske inte köpa så mycket, dels vet man ju inte hur stort barnet blir och dels brukar man få rätt mycket av de minsta stlkarna.

2012-05-24
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...