App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

idag ska ja visa mig bland folk i klänning utan något på benen :-\

Ska till förskolan med stora grabben å sen ska ja å tjejen till affären å köpa lite vattenmelon till henne och jag har redan stressat upp mig! Jag borde inte bry mig om andra å normalt sätt skiter ja fullständigt i andra människor å va de tycker men med mina ben e det extra känsligt. Det ligger kvar från skolan skulle ja tro. Jag har alltid varit blek, väldigt blek och folk har har alltid haft väldigt ont av detta. Jag har fått höra sen ja va liten hur blek jag är, att ja ser sjuk ut.. folk skrattar å retas.. tillslut så slutade jag ju ha kortbyxor å sånt och har det fortfarande inte bland folk.. kan ha klänning m leggings eller nylonstrumpor. Men idag kände jag att nej nu får det va nog jag måste ju få gå ut bland folk fast ja e blek.. men det e bara så jobbigt å behöva förklara mej HELA tiden. Nu träffar ja väl ingen ja känner så då slipper ja väl det iaf.. men ne idag ska ja gå.i klänning å bara ben å ja tänker skita i om folk kollar.. eller så känner ja just nu iaf får väl se sen. värsta e ju att man inbillar sig åxå såklart att alla kollar på just benen.. Det e ju såklart inte så mest är det väl hjärnspöken men när man hört något tillräckligt mycket blir det ju att det sätter sig i skallen.. jaja nu ska ja sluta gnälla för att ja ser ut som en döing ta tag i mitt liv å vem vet kanske bränner ja mej å blir röd några dagar iaf ;-)

2012-05-24
osisen
osisen

Jag har funderat lite över din rubrik och inser att det egentligen står att du skall ut bland folk som har klänning på sig, och att du inte skall ha NÅGONTING på benen. Haha, DET hade varit uppseendeväckande om något! ;)

2012-05-25
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 3 månader

Men du är ju inte albino! ;) Jag har aldrig tänkt på att du är blekare än nån annan blekfis. Jag kan väl i och för sig se det som en fördel att jag har mitt röda hår, för det är ingen som "förväntar" sig att en rödtott skall vara brun. :P

2012-05-25
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 3 månader

jo du mamsan .. iofs inte främmande folk.. eller det vet ja u inte men tex på jobbet.. kunder kommenterar å då har de inte ens sett benen!!!!! så visst folk stör sig allt och har alltid gjort. å du vet ju hur ja e.. ska mycket till för att ja ska bry mej :-)

2012-05-25
osisen
osisen

Är det verkligen så att folk ödslar energi på att förfasa sig över andras bleka ben? Jag tvivlar...

2012-05-25
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 3 månader

å trots ditt röda pigment e du ändå mycket brunare än mej.. :-(:-(:-(:-(:-(

2012-05-24
osisen
osisen

Åh, då hade du varit avundsjuk på mina läckert gyllenbruna ben idag. Vi rödhåriga har nämligen väldigt lätt för att få den där fantastiska solkyssta färgen.

Och om du inte fattade så skojade jag... :P

2012-05-24
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 3 månader

Jodå, vi har den värmen men jag tycker att det bruka vara värre mitt i juli när det är typ 35 i skuggan... Dessutom har iaf vi lite vind så man får lite svalkande bris....

2012-05-24
Yrwen
Yrwen

å ni har inte haft sommarvärmen hos er då? har har det ju varit 27-29grader några dagar.. idag e det 22 å ja tycker nästan det e kallt.. haha

2012-05-24
osisen
osisen

Mycket hellre ful strumpa än propp! Än så länge är det inte så varmt, men jag fasar för den riktiga sommarvärmen.. Nu kan jag ju ha capribyxor utan att få värmeslag och då ser man ju bara nyansskillnad mellan benen.. Blir ju värre när man inte vill ha några kläder alls pga värmen, inte så kul att ha kjol som går till knäna, då syns ju hela strumpan... Och jag antar att det lär bli varmt också...

Du får väl ligga i bikini på en båt ute på sjön en riktigt solig dag och se om det gör skillnad, gör det itne det är det bara att ge upp... Min man var röd en hel sommar efter en sån grej, fast då hade de bara varit ute nån timme.... Och han kan få lite färg, oftast röd ;) Lite komiskt för han är nästan svarthårig och mörkbruna ögon, jag är blond och blåögd och blkir brun :)

2012-05-24
Yrwen
Yrwen

ja e blek hela jag.. självklart e armarna lite bättre eftersom de utsätts på annat vis men jag har aldrig varit brunare än någon annan så blek e jag.. men på benen verkar varken sol eller solarie ta.. nu solar ja inte solarie längre men gjorde ett desperat försök som tonåring för å bygga upp pigment som man ju tydligen ska kunna göra.. funkade förstås inte.
å bus har ja provat många olika men ja blir orange av alla :-( har dock inte haft råd å testa på sånt ställe där de sprayar men det kanske funkar!

ne stödstrumpa e ju inte jättesnyggt men framför allt måste det va väldigt varmt :-\ men hellre stödstrumpa än blodpropp..


2012-05-24
osisen
osisen

Är hela du blek eller är det bara benen? Finns ju de som av naturen är väldigt bleka, på samma sätt som vissa är mörkare... Du blir bara röd, inte brun också?

Det är tråkigt när man känner som dig, det liksom tar bort lite av glädjen över att det är varmt, att man har fina kläder på sig...

Själv måste jag gå med stödstrumpa på ena benet, inte så jättesexigt direkt.. Och den är ju betydligt mörkare än min normala hudton så den syns ju hur jag än gör...

2012-05-24
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...