App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

behöver tips på saker på ett 1 årskalas!!!!:)

snart fyller min lilla kevin 1 år (10juli) snart och snart kanske ni tänker men tiden går ju fort som ni säkert har märkt. jag tänkte köpa små godispåsar till barnen med en massa gottit i. men dom flesta barnen en runt 1 år och kanske inte får/vill/kan äta godis och vissa barn är över 2 år som äter godis. va ska jag lägga i påsarna förutom frukt. är det några som vill ge mej lite tips för jag är helt tom i bollen!!!:/ hör av er gärna!!!!=) ha en kanon fin dag i det fina vädret!

2012-05-23
tinaplus1
tinaplus1

Majskrokar är väldigt populära. Suttit ute i det fina vädret och diskuterat med min vännina som har en son som är lika gammal som min pojk om va man kan bjuda och äta och det vi kom på som är nyttigt i stället för en massa tårta är fruktsallad och lite glass.
Glass är ju lite bättre än rent godis, kort, och allt annat onyttigt. Sen blir det väl en massa kaffe för oss mammor. Jag ska ju ha två kalas på samma dag. Mor och far föräldrar (mins och min killes föräldrar och syskon) kommer ju senare på eftermiddagen och hälsa på.

Men jag blev väldigt glad och nöjd att vi kom på fruktsallad som vi kan bjuda på mitt på dagen och vara utanför oss i lekplatsen och fira så fixar ju allt sej självt !!!:)
Trevlig helg och tack igen för alla tipsen

2012-05-25
tinaplus1
tinaplus1

majskrokar å nån leksak kanske.. på lillemans kalas hade vi en clementin en klubba en tablettask å en vattenpistol.. han fyllde fem då så det va större barn..

2012-05-25
osisen
osisen

vi ska vara ute oxå om vädret tillåter det. vi har en nybyggd lekplats precis utanför våran lägenhet.

vår lägenhet är inte så stor. vi bor fortfarande i en liten 2:a omkring 46 kvm, bli lite jobbigt att ha barnvagnar och massa barn på en sådan liten yta.

2012-05-23
tinaplus1
tinaplus1

tack så mycket för era tips. jag har oxå tänkt mer nyttigt. för både hälsa och glada miner. ni som ska ha kalas och är trötta på alla sådana teman (om man har små barn som inte förstår allt om disney bilar, batman, spindermannen, helklo kitty mfl.) så finns det massa roliga saker som man kan göra själv. typ egnma godispåsar, inbjudningskort m.m älskar GOOGLE där hittar man allt!!

tack så mycket fina vänner igen för tipsen... det ska bli riiiiiiiktig kul att få ha ett liiiiitet barnkalas!!=9

kram på er

2012-05-23
tinaplus1
tinaplus1

russin frukt ballong kanske en liten kex choklad och en juice tetra. =)

2012-05-23
år2009
år2009
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...