App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Snarkar mer under graviditet?

Jag undrar om det finns något att göra åt mina snarkningar? Min sambo kan inte sova. Det konstiga är att jag känner mig inte täppt i näsan på kvällen eller när jag sover, däremot på morgonen. Jag har prövat att sova med en extra kudde under huvudet men det är alldeles för obekvämt. Jag har läst om att näsan blir täppt under graviditeten men inget jag lider av.. Tänkte höra med barnmorskan imorgon när vi ska dit, någonting måste gå att göras för nu står jag inte ut med att han gnäller varje dag med att han sovit dåligt pga mig.

2012-05-23
Tessan29
Tessan29

Va skönt att din man inte störs av dina snarkningar :-) själv prövade jag nezestrips och första natten fungerade dem jätte bra och både jag och min sambo märkte stor skillnad men sen andra natten var jag så snorig så då hjälpte den inte alls. Idag var jag till Apoteket och köpte nässpray - livostin. Jag frågade om rhinicort Aqua men den fick jag bara köpa om en läkare hade rekommenderat den till mig för annars var den inte bra för varken mig eller barnet, inte under än längre tid i alla fall. Så nu ska jag pröva livostin och se om den hjälper.. Den är dock bara mot pollen och har jag inte pollen ska jag inte använda den - ska pröva den i en vecka och se om det hjälper.

2012-05-26
Tessan29
Tessan29

Haha, frågade maken om jag snarkade. Inget jag själv reagerat på men efter denna diskussion blev jag nyfiken.. japp, rejäla timmerstockar! När jag ifrågasatte varöfr han inte sagt nåt sa han bara att han itne blivit så störd av det :) Haha, och jag som gått och trott att jag inte snarkat!

2012-05-24
Yrwen
Yrwen

Fick inget tips om nässpray av barnmorskan i alla fall..fick tips om näsklämma, betskena och att göra en snarkutredning...aja..ska pröva plåster som jag fäster över näsan i natt..hoppas det fungerar.

2012-05-24
Tessan29
Tessan29

Låter som om jag och min sambo bara får stå ut.. Kan ju hoppas på att jag också får tips om nässpray av barnmorskan imorgon och att den fungerar. Annars får väl jag hamna i gästsängen jag med trots att jag inte vill ligga där. Kul att ligga där i 5 månader till...

2012-05-23
Tessan29
Tessan29

Nu vet jag itne om det hjälper vid just grav men min man använder snarkplåster (breath right) och de funkar skapligt på honom iaf... De vidgar bara näsborrarna så det är inget ämne som gör att man inte snarkar, utan de försöker bara se till att man får mer luft...

2012-05-23
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...